>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

MVMT Chrono

MVMT Chrono
Objevte s námi svět, kde vedle sebe může existovat kvalita bez kompromisů, styl a funkčnost za revoluční cenu. Takové jsou přesně nové hodinky MVMT Chrono.
30.March.2017

8 různých univerzálních stylů  pro každého. Minimalistický design a čisté linie bez rušivých elementů z nich dělají nezbytný kousek do každé situace. Hodinky MVMT tak unosíte při každé příležitosti. I když tři dekorační vnitřní ciferníky odkazují ke sportovním hodinkám, užijete je náležitě při všech obchodních schůzkám a meetincích. Nezklamou vás a přizpůsobí se perfektně vašemu stylu, ať už k nim oblečete něco formálního nebo naopak ležérního.

Pouzdro je vyrobeno z ušlechtilé nerezové ocele, mají vyměnitelný řemínek. V kovové nebo kožené variantě. Jsou vodotěsné do 50 metrů. Kromě přesného času si na nich nastavíte datum nebo stopky. Přesně to, co od hodinek očekáváte.

Za značkou MVMT stojí dvojice Jake Kassan a Kramer Laplante z Kalifornie. Studenti vysoké školy, kteří měli sen, na nic nečekali a rozhodli se jej splnit. Díky obrovské podpoře fanoušků na soc. sítích a crowdfundingu se jim podařilo stát se druhou nejvíce financovanu módní značkou za rok 2013.