>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

WEWOOD - s vůní dřeva

WEWOOD - s vůní dřeva
Itálie je synonymem pro styl a vkus. Ne nadarmo se říká, že italské ženy i muži se umí oblékat a svůj outfit dokáží doladit do posledního detailu. Právě v této mecce módy vznikla originální značka Wewood a jejich úchvatné hodinky z exotického dřeva, které sebraly dech všem módním znalcům.
12.November.2016

Dokonale provedený dřevěný design je vychytaný do posledního detailu. V kolekci nenajdete pouze mohutné kousky na pánskou ruku, ale i jemnější dámské varianty, které vám jednoduše učarují – jsou roztomilé, funkční a co víc? Ekologické. Značka Wewood se totiž rozhodla šetřit naši přírodu a tak jsou všechny hodinky vyrobeny pouze z odřezků z exotických stromů, které by jinak přišly nazmar. Tím ale ekologická aktivita tohoto italského brandu zdaleka nekončí! Za každé prodané hodinky totiž vysadí strom, takže nejen, že si kupujete ekologicky vyrobený výrobek, ale současně rozšiřujete zeleň na planetě Zemi :).

Design hodinek je neotřelý a neokoukaný sám o sobě – díky dřevu je každý kousek originál. Výrobky značky Wewood jsou navíc šetrné nejen k přírodě, ale i k vaší kůži, jsou hypoalergenní, bez přidaného niklu a toxických látek. Skrývají v sobě strojek Miyota Citizen, který chrání minerální sklíčko odolné proti poškrábání. Milujete-li luxus, jste módní fanatik a současně hledáte kvalitu a navíc ekologické zpracování, nemůžete vybrat lépe.