>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Casio G-Shock - extrémní legenda

Casio G-Shock - extrémní legenda
Věděli jste, že první digitální hodinky na světě kromě hodin ukazovaly i datum? A věděli jste, že tyhle hodinky byly právě od značky Casio?
06.September.2016

Značka se od té doby drží na trhu a svou oblíbenost si bez problémů udržuje už pěkných pár let. Model G-Shock se poté zrodil roku 1983, kdy se dostaly do prodeje první hodinky této kolekce. A ať už vědomě nebo ne, Kikuo Ibe tak vytvořil hodinkovou legendu. Vzhled modelu G-Shock se sice během posledních třiceti let několikrát změnil, ale sportovní vzhled a univerzálnost modelu stále zůstává.

Hodinky oplývají několika vychytanými funkcemi a ty zásadní se drží čísla 10. Hlavní vizí pro vznik modelu byla představa, že hodinky vydrží pád z výšky 10 metrů bez rozbití. Kromě toho jsou hodinky vodotěsné až do tlaku 10 barů a v chodu vydrží až 10 let bez výměny baterie. Původní koncept ale v současné době moc neplatí, protože spousta cenově dostupnějších modelů má baterii, která udrží strojek v chodu pouze 2–3 roky. I tak se ale hodinky G-Shock pyšní vysokou kvalitou, příjemným vzhledem dostupným v několika barevných a velikostních provedeních, a lehkostí, díky které se příjemně nosí.

Pokud tedy sháníte hodinky, které budou vaším parťákem při sportu a cestách kolem světa, Casio G-SHOCK jsou ty pravé.