>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Seznamte se s hodinkami legendární značky Braun

Seznamte se s hodinkami legendární značky Braun
Co se vám vybaví, když slyšíte název značky Braun? Jistě, většina si hned řekne, že se jedná o značku, která vyrábí elektroniku. Samozřejmě, máte pravdu, její ikonické holící strojky zná dnes už téměř každý. Ale možná jste nevěděli, že tato věhlasná značka vyrábí i hodiny, které určitě stojí za pozornost.
04.August.2021

Braun - celosvětový velikán

Společnost Braun byla založena roku 1921 Maxem Braunem ve Frankfurtu nad Mohanem. Z původně malé dílny na opravy výrobních dopravních pásů se firma postupem času rozrostla do společnosti, kterou zná celý svět a která nás stále ohromuje propracovanými výrobky.

Braun vyrábí nespočet druhů elektrických spotřebičů, bez kterých si mnohdy nedovedeme představit každodenní rituály. Ať už se jedná o zastřihovač vousů nebo napařovací žehličku, tato značka ručí za kvalitu v každém směru a u každého produktu. A stejnou preciznost dokázal Braun vložit i do své řady hodin.

Hodiny, které neklamou tělem

Potrpíte si na jednoduché produkty, které v sobě přesto skrývají silný základ? Jestli odpovídáte ano, tak přesně pro vás jsou určené hodiny značky Braun. Spojení minimalismu a funkčnosti, to vše je základ, který k těmto výrobkům jednoduše patří. Vybírat můžete nejen mezi nástěnnými hodinami, ale i mezi budíky a můžete nám věřit, že všechny stojí za to.

Cestovní budíky - Ať už rádi trávíte čas na cestách, nebo jste zastánci klasické metody buzení, tak budíky Braun splňují obojí. Navíc se vám zaručeně bude líbit i jejich pověstný design od legendy Dietera Ramse. Tyto budíky zdobily nejen noční stolky většiny slavných návrhářů a designérů, tak proč si nezpříjemnit i svou formu buzení, co říkáte?

Nástěnné hodiny – I když jsou hodiny minimalistické, tak jak se říká, v jednoduchosti je krása. Přesvědčí vás o tom nejen proslulý design, ale i funkce, kterými jsou tyto hodiny vybavené. Stačí jen zavěsit a vychutnat si pohled na hodiny, které vás nezklamou.

Ač si můžeme myslet, že už nás společnost Braun ničím nemůže překvapit, tak opak je pravdou. Minimálně u řady hodin, kterými se nás snaží přesvědčit, že i v této oblasti jsou více než dobří. Nás už přesvědčili, přesvědčí i vás?