>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Karlsson - nadčasové hodiny z Holandska

Karlsson - nadčasové hodiny z Holandska
Hodiny nás provázejí v průběhu celého života. Měřit čas můžeme mnoha přístroji, ale pokud hledáme originalitu, jedinečnost a bezesporu jistou dávku nadčasovosti, určitě bychom měli zvolit hodiny Karlsson.
13.July.2021

Hodiny, které předčí očekávání

Většině z nás bohatě stačí, když hodiny spolehlivě měří čas. Karlsson nám ale kromě přesného času dají i něco navíc - propracovaný design, který oživí a spolehlivě doplní každý interiér. Ne nadarmo patří hodiny Karlsson k nejprodávanějším značkám na světě.

Jejich popularita strmě roste již od roku 1999, kdy značka zahájila svou působnost na trhu. Hodiny se těší čím dál větší oblibě nejen proto, že společnost zásobuje trh i nedočkavé zákazníky stále novými a originálními kousky, ale i z toho důvodu, že každý produkt je kvalitní a unikátní. Na jejich výrobě se podílí holandští a mezinárodní designéři, kteří pokaždé docílí toho, že hodiny mají dokonalý a nezaměnitelný styl.

Kterékoliv a kamkoliv

Moderní vzhled, důraz na minimalismus i inovativní design je zárukou, že si vybere opravdu každý. Další velkou výhodou hodin Karlsson je, že se hodí jednoduše kamkoliv. Ať si s nimi ozdobíte obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj, vstupní chodbu, nebo restaurační prostor, vždy budou nevtíravou dominantou.

Kvalita, preciznost, nadčasovost

Hodiny vynikají vysokou kvalitou zpracování, tichým a bezchybným chodem, díky čemuž je jejich vizitkou právě spokojený zákazník. Dají se pořídit ve variantách ze skla, kovu, plastu a dokonce i ze dřeva. Holandský výrobce nesází jen na kvalitní materiál, ale i na mnohdy neotřelý design. Proto se vždy můžete rozhodnout, jestli si pořídíte například lehce extravagantní kousek, nebo se budete držet při zemi a vsadíte na klasickou podobu hodin, ovšem s tak trochu neklasickým zpracováním, to vše je totiž Karlsson.