>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Modelová řada CHPO Nando – recenze

Modelová řada CHPO Nando – recenze
CHPO je značka, která vznikla v roce 2013 ve Švédsku, a která vyrábí především hodinky a sluneční brýle. Dnes se podíváme blíže na jednu z modelových řad hodinek, se kterou firma přišla na trh – na modelovou řadu Nando.
16.November.2020

Materiál

Použitý materiál je velmi kvalitní. CHPO Nando rozhodně sází na to, aby hodinky bylo možné nosit pravidelně. To dokazuje pásek, který je vyrobený z nerezové oceli, takže je přímo připravený na běžné nošení. 

Stejně tak jsou hodinky vybaveny minerálním sklíčkem – i to je odolné proti poškrábání, proto se nemusíte bát, že jim něco provedete hned první den, když si je vezmete s sebou někam na vycházku.

Design a barvy

Design modelu Nando je založený na jednoduchosti. Na hodinkách nenajdete vůbec nic navíc, jen skutečně to, co potřebujete a to, co od hodinek očekáváte – že budou měřit čas. A to dokonce ještě v co nejjednodušší variantě. Ciferník je totiž úplně bez čísel. 

Barevná kombinace pásků jsou jen černá, stříbrná, případně zlatá a ciferník má buď barvu bílou, tmavě-modrou, nebo černou.

Hodinky jsou k dostání v několika variantách. Ty větší mají ciferník 40 mm a pásek široký 20 mm. Menší, které poznáte jednoduše podle přízviska „mini“, mají ciferník 32 mm a pásek pouze 15 mm. 

Pro koho jsou?

Hodinky CHPO Nando jsou určené pro všechny, co chtějí mít doma takové hodinky, které mohou vzít v rámci jakékoliv příležitosti, a které budou vypadat elegantně a jednoduše s jakýmkoliv outfitem. Zároveň je ocení ti, co chtějí od hodinek jen to jediné – aby měřily čas.