>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Digitální detox, který má styl

Digitální detox, který má styl
Znáte to. Přijde vám SMS a v tu chvíli se ozve nejenom zvuk zprávy, ale ještě navíc vám zavibrují hodinky na ruce. To je dnešní svět. I když odložíte telefon, díky chytrým hodinkám vám okolí nedá spát. Je to ale správně? Nejsou přeci jen obyčejné hodinky v něčem lepší?
21.May.2020

Chvíle bez hlídání

Když jdete za kulturou, nebo jen posedět s kamarády, určitě nepotřebujete mít neustále na ruce něco, co vám bude každou chvíli připomínat nepřečtené emaily a zprávy, které vám chodí na telefon. A možná ani v práci nic takového mít nemusíte.

Nebo snad potřebujete po celý den přesně vědět, jaká je zrovna vaše tepová frekvence? Opravdu nutně každou noc potřebujete monitorovat spánek? Dopřejte si také chvíli bez digitálních technologií, které byste měli u sebe nepřetržitě celý den. Telefon můžete jednoduše uklidit, ale hodinky kvůli hlídání času na ruce mít potřebujete. Nemusí být však nutně digitální.

Design a jednoduchost

Když vsadíte na klasické hodinky, vsadíte zároveň na jistotu, že vám budou mnohem lépe sedět k oblečení. Budete si totiž moct vybrat z mnoha modelů, tvarů a designů ciferníků a řemínků, že se vám je podaří sladit téměř s každým kouskem vašeho oblečení. To vám bohužel chytré hodinky neumožní. Navíc, ne všechny seženete s koženým páskem – především, pokud budete chtít jen jednoduchý fitness náramek.

Běžné hodinky vám lépe padnou k pracovnímu oblečení a budete mít větší šanci sladit ho s jinými doplňky, jako jsou šperky, sluneční brýle, nebo třeba boty.

Pro sport!

Chytré hodinky vytáhněte hlavně ven. Do přírody. A jako parťáka k aktivitám, při kterých byste nechtěli rozbít ty své náramkové.  Chytré hodinky, nebo fitness náramky se hodí spíše někam na túry, při běhání, nebo plavání, ale při běžném využití se určitě mnohem více osvědčí běžné hodinky.