>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Prim od MPM Quality

Prim od MPM Quality
MPM Quality dodává svým zákazníkům produkty pod ochrannou známkou Prim. Své sídlo má ve Frýdku-Místku a hlavní vizí firmy je dodat zákazníkům originální, ale dostupné modelové řady.
09.April.2020

Tradice, která má jméno

Firma MPM quality navázala na dlouhodobou tradici značky Prim a začala své výrobky distribuovat do zahraničí. Expandovala prvně na slovenský a polský trh, a pak dále do Evropy. Firma MPM Quality hodinky ve Frýdku-Místku navrhuje a kompletuje, přičemž vznikají neustále nové originální produktové řady. 

Při jejich výrobě využívají nejnovější technologie a materiály, aby svým zákazníkům mohli dodat skutečně kvalitní kousky. 

Modelové řady

A jaké modelové řady firma nabízí? Modely firma nabízí jak v dámských, tak v pánských variantách. Najdeme mezi nimi jak klasické chronografy, tak hodiny s automatickým nátahem. 

Některé modely v sobě kombinují nové technologie a tradiční design, jako třeba nový model od MPM Quality – Prim Diplomat. Většinu z nich zakoupíte v různých barevných provedeních, které se ovšem stejně stále drží tradičních barev. Tedy hnědé, černé, bílé a zlaté. Většina modelů nepostrádá dokonce ani datumovku. 

Dámské modely už hrají více barvami a sází především na design, než na vybavenost. Jsou také menší a elegantnější. 

Největší originalitě se ale těší limitované edice. Těch má firma MPM Quality také požehnaně. Takto vznikl např. model Prim Dakar X, vyrobený na počest závodu Rallye Dakar 2019, dále model Tourbillon Karel IV, vyrobený k sedmistému výročí „otce vlasti“, případně model Prim skeleton, který má odkrytý hodinový strojek.

Kdo pořídí?

Hodinky od MPM Quality jsou vhodné pro všechny, kteří mají rádi klasické hodinářské kousky, ale zároveň ocení technologické inovace, které vedou k větší spolehlivosti jednotlivých modelů.