>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

ODM – když design zavelí

ODM – když design zavelí
Originální, dynamické a minimalistické, takové jsou hodinky ODM. Pokud nosíte hodinky spíše jako šperk a ne proto, aby měly velké množství funkcí, pak značku ODM zkrátka musíte poznat blíž!
31.July.2019

Ozvěna minulého století

Inovativní značka hodinek ODM byla založena v roce 1999. O svých hodinkách mluví jako o kouscích, které jsou vždy o krok napřed. Což potvrzuje fakt, že k jejich výrobě využívají nejnovější technologie a s designem se rozhodně nebojí experimentovat tak, aby jiné značky suverénně v nápadech předběhli.

Ale není to jen design, se kterým firma ODM přichází. Svým majitelům přináší i optimistické a krásné sdělení, která hlásá, že nikdy není pozdě. Nikdy není pozdě na inovace, na to dosáhnout svých snů, a na to udělat přesně to, co člověk chce. I tato filosofie se v kouscích od ODM viditelně odráží.

Osobní ornament na zápěstí

Ornamentální design hodinek je hlavním poznávacím znakem firmy. V širokém sortimentu najdete kousky určené buď jen pro muže, nebo jen pro ženy, ale i takové, které se hodí úplně pro kohokoliv.

Na většině modelů úplně, nebo zčásti, chybí ciferník, na některých dokonce i ručičky. Některé je možné sehnat se silikonovým páskem, jiné s koženým, nebo s kovovým. Pár modelů je dokonce ozdobených krystalky od nám dobře známé značky Swarovsky.

V nabídce jsou dokonce i digitální hodinky. Zkrátka, pokud máte rádi hravý design a kousky, které jednoduše přitáhnou pozornost, pak jsou pro vás hodinky ODM jako stvořené. Díky nim si v sobě stále uchováte dokonce i kousek dítěte, který ve vás třímá a hlavně díky nim budete zcela originální.

Je čas splnit si váš sen! Je čas vystoupit z davu!