>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Designové náramky, doplněk, který musíte mít

Designové náramky, doplněk, který musíte mít
Hodinky jsou sice dokonalý módní doplněk, navíc velice praktický, ale na druhou stranu, neříkali jste s nikdy, že by bylo fajn je ještě něčím doplnit? Třeba nějakým náramkem?
27.May.2019

Náramky a hodinky, nerozluční přátelé

Náramky jsou ideální volbou, pokud chcete váš outfit s hodinkami ještě vyšperkovat. A navíc, nemusíte hledat „po všech čertech“. Stačí vám, když si pořídíte náramky šité přímo na míru vašim hodinkám. 

Mnoho značek designových hodinek má totiž zároveň ve svém portfoliu i šperky; mimo jiné i různé designové náramky. Samozřejmě navržené tak, aby dokonale korespondovaly přímo s designem hodinek.

Náramky najdete u hodinářských firem jako Triwa, Daniel Wellington, Paul Hewitt, Kapten and Son, nebo třeba MVMT. Stačí jen najít ten pravý.

 

Z čeho jsou?

Většinou se jedná o náramky kovové. V designové řadě značky Triwa najdete náramky z mosazi, či nerezové oceli, v různých barevných variantách. Některé kousky pak vyrábí z nevyužitých materiálů pro výrobu slunečních brýlí Triwa, které také firma nabízí. Podobnou filosofii mají i firmy Daniel Wellington, Kapten and Son, nebo MVMT

Trochu odlišnější přístup má značka Paul Hewiit. Ta je známá především svou lehce námořnickou estetikou, které se drží i v rámci všech výrobků. Právě kvůli tomu má některé náramky i v elegantní kožené variantě. 

Samozřejmostí je, že na každém kousku najdete nějak vtipně zaintegrované logo společnosti. Třeba jako na náramcích Paul Hewitt vždycky najdete jejich symbolickou kotvu.

Co dodat?

Pokud chcete váš outfit dotáhnout k dokonalosti, pak zkrátka nesmíte minout designové náramky, které často hodinkové firmy taky vyrábějí. Bez nich totiž vašim hodinkám bude stále něco chybět.