>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Nejoblíbenější značky na 24TIME

Nejoblíbenější značky na 24TIME
Jaké jsou naše (vaše) nej značky, které jste si u nás oblíbily nejvíce? Mrkněte na náš seznam a třeba tam najdete tu svou.
09.May.2018

Ikonické hodinky CLUSE

Jestli v našem seznamu musíme zmínit jednu značku, pak je to právě CLUSE. Pokud hledáte univerzální hodinky do každé situace, tak to jsou rozhodně ty od Cluse. Mají minimalistický a čistý design, který vás nadchne. Velký ciferník, absence číslic, žádné prvky, které by rušily. Když méně je prostě více. Díky tomu se také staly natolik populární.

Náš tip: Poslední novinky Triomphe s mixem metalických odstínů.

Ze široké škály barevných variant i zpracování pouzdra nebo řemínků, které jsou jak v kovovém, tak koženém provedení si vybere opravdu každý. Cluse nejsou jen hodinky, ale módní doplněk, bez kterého se neobejdete Jejich ikonický model La Bohéme s tence orámovaným ciferníkem bude slušet každému zápěstí. A co víc, pokud vás omrzí barva řemínku, stačí ho jednoduše vyměnit za jiný a rázem máte nové hodinky.

Stylové hodinky MVMT

Jedna z mála značek, která umí perfektně jak dámské tak i pánské verze hodinek. Hodinky MVMT jsou precizně zpracované kousky s luxusním nádechem. Vybere si z nich opravdu každý, ať už máte rádi sportovní styl, čistě nadčasové klasické tvary, nebo typicky ženské prvky.

MVMT umí vše naprosto na jedničku včetně kombinace barev, materiálů a detailů. Hodinky, které na první pohled vypadají skvěle a vy budete mít problém jim nepropadnout. Schválně se podívejte na celou kolekci, vybrat jen jedny bude u téhle značky docela oříšek. 

Nadčasové hodinky KOMONO

Komono je belgická značka založená v roce 2009 dvěma mladými podnikateli (Anton Janssens a Raf Maes) z Antverp. Díky neustálým inovacím a dostupné kvalitě jde o jednu z nejrychleji rostoucích značek v oblasti módních doplňků. Máte náladu na klasické, retro nebo sportovnější hodinky? Komono nabízí tolik modelů, kolik si jen dokážete představit, abyste si mohli jednoduše vybrat ty své pravé hodinky. 

Náš tip: Nepřehlédněte poslední model Estelle, který je čistě elegantní, decentní a naprosto stylový!

Luxusní vzhled Rosefield

Trendy hodinky Rosefield s holandským původem a světovým stylem ze srdce Amsterdamu. Představují aktuální pojetí klasických dámských i pánských hodinek. Kovový ciferník na první pohled upoutá pozornost svým leskem a odrazem. Působí luxusním dojmem. Jsou čistě elegantní a perfektně zpracované. Japonský strojek, italská kůže na řemínkách, tvrzené sklíčko a pouzdro z nerezové oceli. Hledáte-li hodinky, ke kterým se budete neustále vracet, sáhněte po Rosefield.

Pokud hledáte klasické hodinky, které vypadají luxusně a přitom za ně neutratíte celou výplatu, budou ty od Rosefield super volbou. Jssou ideální volbou mezi kvalitou, zpracováním a nadčasovým designem.

Náš tip: Klasické a nadčasové The Upper East side, které vypadají na ruce skvostně.

Romatické hodinky Olivia Burton

Značka Olivia Burton je symbolem ženskosti. Pastelové barvy, grafické vzory a elegance. Jsou něžné, jemné a romantické. Inspirované přírodou a rostlinnými motivy. Tohle nejsou jen obyčejné hodinky, tohle je šperk, který je perfektním doplňkěm pro všechny romantické duše. Objevte jejich krásu.

Na všechny značky se mrkněte tady.