>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Styl podle českých a slovenských blogerů

Styl podle českých a slovenských blogerů
Jak naše hodinky nosí blogeři? Hodinky z 24TIME jsou oblíbené nejen u našich zákazníků, ale také u českých a slovenských blogerů. A protože mají svůj vlastní osobitý styl, rádi se u nich inspirujeme. Přinášíme vám proto malý souhrn toho, kdo si naše hodinky oblíbil a jaké modely u nich vedou.
08.April.2018

Daniela z Danyela Art

Daniela ze Slovenska je úspěšná ilustrátorka a také autorka vlastní módní kolekce. Možná jste její tvorbu již někde postřehli. Spolupracuje např. se značkami GOSH, se slovenským magazínem Eva, Emma nebo Cosmo Girls. Její talent můžete každý den obdivovat na jejím Instagramu. A protože má Daniela ráda vyloženě ženskou módu, barvy, květy, růžovou a hravost, nemohla si vybrat žádnou jinou značku, než právě Olivia Burton. Stříbrný model hodinek z růžovozlatými detaily zůstává i přesto střídmý a jednoduchý. Díky tomu se budou perfektně kombinovat jak s typicky ženskými kousky jako jsou sukně a šaty, tak i k jednoduchým outfitům a klidně i s tepláky a huňatým svetrem.

 

Mirka z Fashionspy

Mirka je nejen nadaná módní stylistka  a redaktorka, ale taky maminka dvou malých dětí. Jak je vidět, zvládá všechno perfektně a umí skloubit více věcí najednou. A my obdivujeme, že při tom všem umí vypadat pořád skvěle a stylově. Mirka si mezi klasickými fashion hodinkami vybrala něco více originálního. Nosí hodinky značky Shore Projects, které rozhodně neuvidíte na každém. Jsou jednoduché, minimalistické v bílé barvě, která se skvěle kombinuje a hodí se ke všemu stejně jako černá klasika. Hodinky mají růžovozlaté detaily a silikonový pásek, který je snadnější na údržbu než kůže a taky vydrží déle čistě bílý.

Lucka z Život po 30

Lucka není typická náctiletá blogerka, ale máma dvou dětí a taky žena, která má již spoustu životních zkušeností a vlastní styl. Ví, co jí sluší, v čem se cítí pohodlně  a hledá ideální kompromis mezi praktičností a kvalitou. S dětmi vám ani nic jiného nezbude. Lucka nosí oblíbenou značku Daniel Wellington, model Classic Petite ve zlaté. Jsou ženské, elegantní a střídmé. Perfektní kousek, který vypadá dobře jak na den při pobíhání s dětmi, tak i na večer, kdy se vyparádíte na večeři jen ve dvou nebo se konečně dostanete na nějakou akci.

Karol z Changingroom

Karol je maminka malé dcerky a taky do toho zvládá aktivně blogovat a ještě psát jako redaktorka v Blesku pro ženy. A při tom všem shonu umí pokaždé vypadat stylově a fresh. A protože má módu v malíku a v podstatě se v tomhle oboru pohybuje pracovně od rána do večera, ví, že doplňky jako jsou hodinky hrají důležitou roli. Karol si oblíbila značku Cluse, nosí model La Bohéme ve zlaté barvě s bílým ciferníkem a kovovým páskem. Nadčasové, elegantní hodinky s čistými liniemi, které již nepotřebují žádné zbytečné detaily navíc. Prostě v jednoduchosti je krása a Karol má tohle pravidlo v malíku.

Rebeka ze Style of Becca

Becca nás baví hlavně svou přirozeností, upřímností a neotřelým mixem různých stylů, které se nebojí kombinovat. Je hodně originální a její outfity mají svůj vlastní rukopis. Pokud hledáte někoho, u koho se inspirovat výraznými outfity, sledujte určitě Beccu na jejím blogu. Pravidelně vás bude zásobovat čerstvými fashion nápady. Becca má ráda značku Cluse a na ruce má model La Bohéme tentokrát ve zlaté v kombinaci s karamelovým koženým řemínkem. Přesně takové jí sedí a jak je vidět i v dalších outfitech na jejím blogu, dají se snadno kombinovat a jsou tak univerzálním doplňkem.