>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Na první zvonění stylově

Na první zvonění stylově
S 24time nezmeškáš první školní zvonění ani rande
01.September.2017

Možná vás první hodina na přednášce nebo v lavici ještě teprve čeká (díky zato, že :), ale výbavu pro stylový začátek dalšího semestru můžete obhlédnout už teď.

První dojem v nové skupině uděláte nejen svou osobností a sladěným outfitem,  ale i takovými detaily, jako jsou fešácké hodinky. Vybrali jsme pro vás několik dámských, pánských i unisex modelů, které upoutají pozornost a třeba řeknou víc i o vaší povaze, než se stihnete sami představit. Někdy to jde i beze slov. Moment překvapení, je pak na vás. Oslňte jako první.

Nové modely Komono

Kultovní značku Komono nemusíme představovat. Belgický styl téhle značky je nezaměnitelný. Nabízí pestrou škálu stylů pro každého. Co třeba vyzkoušet jednu z našich novinek?

Komono Harlow Grey Slate pro minimalisty. Jednoduché čisté linie dávají vyniknout břidlicovému vzoru, který je obsažen jak na ciferníku, tak i samotném řemínku. Geniální stylové spojení v monochroatickém provedení. S takovými hodinkami nešlápnete vedle. Jsou nenápadné, ale nepřehlédnete je. Co s nimi upoutat pozornost na hodině urbanismu..?

Stylový Daniel Wellington

Classic Belfast a Canterbury jsou ikonické modely značky Daniel Wellington. Ležérní styl, hravost a originální design hodinek pro všechny, kteří nechtějí být svazováni uniformitou. Vybarvěte se a na první školní zvonění po svém. A kdyby se vám náhodou NATO řemínek omrzel a potřebovali byste obměnit svou barevnou paletu s jiným outfitem, není nic jednoduššího, než řemínek vyměnit za jiný. Se snadným mechanismem to zvládnete dřív, než se stihnete podepsat na prezenčku.

Ambiciózní MVMT

Nejste žádné ořezávátko, umíte se správně rozhodovat a nebojíte se zodpovědnosti. Ve třídě jste přirozeným talentem a máte respekt ostatních. MVMT k vám přesně pasují, protože jejich zakladatelé jsou ztělesněním těchto hodnot. Za značkou stojí dvojice Jake Kassan a Kramer Laplante z Kalifornie.  Studenti vysoké školy, kteří měli sen, na nic nečekali, chopili se příležitosti a rozjeli úspěšný brand.

Vytříbený styl MVMT, kterému neodoláte. Přes den studium a večer plány,  jak vydělat svůj první milion. Nezastavíte se a potřebujete kolem sebe věci, na které je 100% spoleh. Pak budou hodinky MVMT tou správnou volbou. Jednoduchý černý desing s červeným akcentem. Nenápadně nápadné jako váš skrytý talent a čich na úspěch.

Dámské hodinky MVMT představují jedinečnou kvalitu bez kompromisů, styl a eleganci.Působí čistě, moderně a přesto klasicky. Ciferník zdobí výraznější indexy, jinak zůstávají minimalistické. Můžete je proto nosit bez přestání. Hodí se ke všem outfitům, ať už prosedíte den ve škole, nebo se chystáte večer na akci.