>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Značka Hypergrand - Pokrokový průmyslově čistý design

Značka Hypergrand - Pokrokový průmyslově čistý design
Značku Hypergrand založil 33 letý Leroy Xavier Zhong, mechanický a letecký inženýr, který se místo letectví začal raději věnovat navrhování hodinek. Jeho mladá značka působí na trhu teprve od roku 2013 a roste doslova hyper rychlostí. Jeho hodinky se tak objevili u mnoho známých prodejců, mezi nimi i Selfridges, Tilly nebo Urban Outfitters.
06.June.2017

Hodinky Hypergrand jsou minimalistické, provedené do posledního detailu, technicky vyladěné a hlavně všestranné. Jsou to hodinky, které se přizpůsobí vám, ne vy jim. Mají totiž brilantní řešení pomocí NATO pásků (užívaných původně armádou), které můžete bez nářadí měnit podle nálady. V nabídce najdete jak kožené řemínky, tak i textilní s originálním grafickým potiskem.

Leroy totiž narážel v okolí na nejčastější fakt, že lidé nosili na zápěstí většinou jen jeden typ hodinek. Chtěl svým zákazníkům nabídnout možnost, jak mít stále jedny hodinky, přitom ale měnit jejich vzhled pomocí výměnného pásku. Tak se zrodil důmyslný mechanismus, který jednoduše proměnil hodinky Hypegrand v univerzální doplněk.

To přímo svádí k experimentování, když nechcete mít doma celou řadu různých hodinek, ale chcete měnit rychle jejich styl. Hodinky Hypegrand tak z ruky už nesundáte. Stanou se vaším stylovým doplňkem.