>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Cronometrics - Novinka v hodinářském světě

Cronometrics - Novinka v hodinářském světě
Značka Cronometrics ukazuje, jakým směrem se bude design náramkových hodinek ubírat v následujících letech. Nově můžete tuto značku objevit také v naší nabídce.
16.April.2016

Za značkou, která vznikla tepre v roce 2016 stojí mladý, nadějný a úspěšný designér a návrhář Robert Dabi a prodejní a marketingový mág Connie Ng. Robert není v hodinářském světě žádným nováčkem, jelikož se již podílel na úspěchu hodinek ZIIIRO. Ostatně na vývoji hodinek se podílel právě i samotný zakladatel značky ZIIIRO – Derick Ip. Jeho více  jak šestileté zkušenosti v tomto oboru byly neocenitelnou pomocé a poradním orgánem právě Robertovi a Connie. Vzhled, funkčnost, rozměry a technické parametry stejně tak, jako kvalita, se vytvářeli a ladili několik dlouhých let, než mohly být hodinky Cronmetrics ukázány světu.

Samotnou podstatou hodinek Cronometrics je tvořen čistým designem s využitím tvaru trojúhelníku, který zároveň tvoří logo této značky. Vrcholy trojúhelníku mají spojitost s tříbarevné spektrem a se samotným vnímáním člověka ve třech rovinách. Trojúhelník je designéry a inženýry považován za nejstabilnější tvar. Podívejte se naschvál teď kolem sebe a budete se sami divit, kolik tvarů v podobě trojúhelníku uvidíte. Možná více, než více foremných geometrických tvarů. Někomu se design může zdát až moc avantgardní a nehodící se k samotnému elegantnímu vzhledu hodinek. Ovšem právě ten kontrast je tím ozváštńujícím prvkem.

Kvalita samotných hodinek, jejich zpracování a výběr materiálů, je fantastický. Hodinky pohání kvalitní japonský strojek typu quartz. Na řemínky je použita italská kůže a ta nejlepší nerezová ocel s úpravou. 

Co závěrem? Sofistikovaný design s nápadem, který se opět snaží vnést trochu rozruchu do jinak stále nudného světa hodinek. Odvaha zakladatelů vytvořit něco jiného společně s jejich zaměřením se na kvalitu, předurčují tuto značku k velkým úspěchům a my ji to přejeme.  Jen tak dál Roberte, Connie a Dericku.