>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze modelové řady BLACKTOP hodinek MVMT

Recenze modelové řady BLACKTOP hodinek MVMT
Mladá značka MVMT sice za sebou nemá dlouhou historii, ale opakovaně zákazníkům dokazuje, že má co nabídnout. Její hlavní myšlenkou je tvorba kvalitních hodinek za dostupnou cenu. O tom, že se značce daří doslova vše, na co sáhne, jasně vypovídá modelová řady BLACKTOP. Je totiž natolik originální a zajímavá, že jsme neodolali a rovnou ji vyzkoušeli.
14.March.2022

BLACKTOP - skutečně originální hodinky

Modelová řada hodinek MVMT - BLACKTOP se ve velké míře vrací k atmosféře americké automobilové kultury 60. let. Každé hodinky z této kolekce jsou vybaveny chronografem, takže jsou schopné s velkou přesností měřit zvolené časové úseky a zobrazují také datum. O jejich bezproblémový chod se pečlivě stará špičkový švýcarský strojek, který má dlouhou životnost a je skutečně vysoce odolný.  Navíc mají tyto originální hodinky opravdu velké 47 mm ciferníky, takže jsou přehledné a na ruce dokonale dominují.

Za vintage vzhledem celé kolekce dozajista stojí nejen tvrzené minerální sklo, ale také ciferník samotný, protože svým matným vzhledem a nápadností má tendenci přitahovat pohledy. Pouzdra jsou u kolekce z oceli, takže se na kvalitu hodinek můžete opravdu spolehnout.

Správná volba pro každý den

U kolekce MVMT - BLACKTOP je možné si vybrat mezi koženými řemínky a z chirurgické oceli. Tato možnost nás baví, protože se tak dá zvolit celokovový vzhled, který vypadá elegantně nebo částečně kožený, hodící se pro každého, kdo sází na kožené doplňky. A tím jsme zmínili i jeden z hlavních důvodů, proč určitě doporučujeme modelovou řadu MVMT - BLACKTOP . Hodí se pro formální i ležérní styl a svým vzhledem se doslova přizpůsobí. Jejich matný povrch s finální úpravou leštěním je pastvou pro oči a je úplně jedno, který konkrétní model si ve finále zvolíte. Hodinky ruce dominují, což většina z nás od hodinek očekává. Minimalistický design a dekorační vnitřní ciferníky z nich dělají hodinky pro každou příležitost.

Měli jsme možnost vyzkoušet model Honey Smoke a s klidným svědomím potvrzujeme, že hodinky jsou skutečně originální. Téměř okamžitě se na ruce stávají praktickým doplňkem, který i přes větší velikost nijak nepřekáží. Materiál je pevný, kvalitní a samotný ciferník z matné oceli jednoznačně dominuje. Ve spojení s maximální přesností je modelová řada BLACKTOP opravdu originál, který by neměl chybět ve vaší sbírce.