>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Krása britského pobřeží - Shore Projects

Krása britského pobřeží - Shore Projects
Shore Projects založili tři kamarádi z univerzity, Neil Waller, James Street a Jono Holt. Nápad vznikl ve chvíli, kdy si jeden z nich všiml, že nikdo z jeho kamarádů nenosí na ruce hodinky. Chtěl tak vytvořit kvalitní nadčasový produkt pro každodenní nošení. A to se trojici podařilo do posledního puntíku.
11.April.2017

Všechny modely hodinek mají nádech vintage designu v kontrastu s moderním pojetím za použití kvalitních materiálů. Přesný a precizní výrobní proces jim předurčuje dlouhotrvající výdrž při každodenním používání.

Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli s křišťálově safírovým sklíčkem, Kůže na řemínku pochází z Itálie. Všechny modely Shore Projects jsou navíc vodotěsné až do hloubky 100 m, takže se s nimi můžete koupat bezstarostně v moři.

Jedním z nejzajímavějších rysů hodinek je inovativní mechanismus řemínku, který umožňuje snadnou výměnu, takže vzhled hodinek můžete změnit během několika sekund. Klidně denně. Cílem tak bylo vytvořit tolik barev, stylů a vzorů, kolik jen bylo možné. S hodinkami Shore Projects se nikdy nebudete nudit.

Zdrojem inspirace pro značku se stalo studené britské pobřeží. Jednotlivé modely jsou pojmenovány po nejoblíbenějších přímořských místech. Jeho krása je v jeho nevyzpytatelnosti, strohosti, kdy se musíte spolehnout na funkční věci, materiály a provedení. Takové jsou právě hodinky Shore Projects. Všimli si toho i v Net-a-Por-ter a Liberty. Oba známe designerské eshopy projevily o hodinky této značky zájem a zařadily je do nabídky. To je důkaz, že Shore Projects si získal důvěru a věříme, že bude mít i tu vaši.