>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

KOMONO – street style na dosah

KOMONO – street style na dosah
Komono je belgická značka založená v roce 2009 dvěma mladými podnikateli (Anton Janssens a Raf Maes) z Antverp. Díky neustálým inovacím a dostupné kvalitě jde o jednu z nejrychleji rostoucích značek v oblasti módních doplňků.
15.March.2017

Takže nejen pivo a čokoláda, ale i hodinky jsou významným belgickým vývozním artiklem.Boří hranice, kdy styl byl jen pro vyvolené. Naopak ho zprostředková všem. KOMONO v sobě míchá umění, design a módu. Maže linie mezi klasikou, retrem a futurismem, mezi pánským a dámským. Komono hodinky jsou minimalistické a univerzální. Přesně takové, které obstojí v dnešní proměnlivé době, kdy se potřebujete na něco spolehnout.

Každý rok při návrzích nových modelů spolupracuje KOMONO s jiným umělcem. Proto se kolekce každoročně liší a mají tak neotřelý design. Sběratelské limitky díky tomu rostou na hodnotě, takže jsou hodinky vlastně i takovou investicí.

Vyberte si např. z nejnovějšího modelu Estelle Morror s efektním zrcadlovým ciferníkem, dáme vám k tomu speciálně slevu 15%.

Kromě hodinek má KOMONO v portofoliu přes 100 dalších výrobků. Např. úspěšnou kolekci stylových slunečních i optických brýlí.