>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Cluse - La Bohéme

Hodinky Cluse - La Bohéme
La Bohéme jsou nadčasové hodinky pro ty, co vyznávají minimalistický vzhled bez komplikovaných funkcí a doplňků.
23.February.2017

Cluse La Bohéme jsou symbolem jednoduché krásy. Taková krása není prostá či fádní. Naopak se v ní ukrývá sofistikovanost a rafinovanost. Čisté a jasné linie, minimalistický ciferník, bez zdobení, bez kamínků, nic co by rušilo. La Bohéme jsou prostě univerzální. Díky své jednoduchosti s nimi bez větší snahy sladíte jakýkoliv outfit. Ať už máte náladu na pohodlné džíny, vyrazit si ve sportovním nebo na pracovní schůzky. La Bohéme se vám přizpůsobí.

Ultratenký ocelový ciferník perfektně sedne na ruku. Má jen 7 mm na tloušťku a v průměru 38 mm. Jsou proto extra lehké a příjemné na nošení. Sklo z minerálu je velmi pevné a odolné proti oděru. Uvnitř najdete kvalitní Quaertz strojek. Hodinyk jsou odolné vůči vodě, takže se nemusíte bát, pokud je namočíte např. pod tekoucí vodou v umyvadle nebo při pobíhání v dešti. Pásek je z kvalitní kůže a nastavitelný tak, abyste je mohli zapnout na libovolnou šířku zápěstí. Pokud vás jeho barva omrzí, můžete ho jednoduše vyměnit za jiný.

Na výběr máme varianty ve zlaté i stříbrné s několika barevnými provedeními řemínků .Aby si mohl vybrat opravdu každý. La Bohéme jsou láska a stanou se hodinkami vašeho srdce. Oceníte jejich univerzálnost, preciznost a spolehlivost. Stanou se vaším společníkem ve všech situacích.