>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Greyhours - čistý minimalismus

Hodinky Greyhours - čistý minimalismus
Značka Greyhours překvapuje v každém směru. Je synonymem mezi estetickou rovnováhou a technickou vynalézavostí. Vytvořila moderní hodinky z exkluzivních materiálů, přesto zůstává dostupná pro všechny.
14.February.2017

Za značkou stojí mladí podnikatelé Emrah Yuceer, Olivier Kraff, Thao Phan a průmyslový designér Julien Gueuning, kteří Greyhours založili v dubnu 2014. Na samotném začátku byla myšlenka, mít celý proces od počátečního návrhu, výroby až po finální prodej pod dohledem. Neměli sice přesný podnikatelský plán, ale společná jim byla vášeň pro design, hodinky a online marketing. Tak mohli naplnit svůj sen, vyrábět řemeslné hodinky z exkluzivních materiálů.

Jedinečný přístup zakladatelů umožnil sloučit znalost švýcarského hodinářského řemesla s maximální technologickou výbavou, která se používá u řádově dražších hodinek. Julien Gueuning navrhl hodinkám minimalistický kožený pásek z velmi kvalitní italské kůže. Nerezový ocelový ciferník je potažen speciálním ochranným karbonovým potahem, tzv. amorfním uhlíkem. Hodinky jsou ošetřeny iontovým pokovováním. Safírové antireflexní sklíčko chrání ciferník, který zobrazuje sekundy, minuty, hodiny, navíc i datum a den.

Koho hodinky Greyhours osloví? Všechny, kteří usilují o dokonalost, nadšence technických pokroků. Ty, co si potrpí na opravdovou kvalitu, vyznavače řemeslné práce. Budou vám dělat službu za všech okolností a situací. Díky svému minimalistickému vzhledu se stanou součástí vašich běžných i výjimečných dnů. Vyberte si z osmi barevných provedení.