>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Tipy na vánoční dárky pro dámy a pány

Tipy na vánoční dárky pro dámy a pány
Stále si lámete hlavu s tím, co darovat k letošním vánocům pod stromeček? Co takhle hodinky? Dárek, který potěší každou ženu či muže. Abychom vám výběr trochu ulehčili, připravili jsme pro vás pár tipů které hodinky zvolit a které hodinky jsou hitem.
07.December.2016

Určitě vás jako první napadne otázka, co se stane když se netrefte do vkusu a hodinky se prostě nebudou líbit. Přeci jen se jedná o dost osobní a individuální předmět. V případě nákupu v našem e-shopu je tato otázka vyřešena. U nás nyní můžete zboží vrátit až do konce ledna 2017 a dopravu zpět vám hradíme my. 

Samotný výběr hodinek

Při výběru hodinek pro své blízké se řiďte samotným stylem člověka, který je bude nosit. Je sportovně založený? Zvolte sportovní styl hodinek typu Lars Larsen pro pány, či Ice Watch pro dámy. Má oblibu v módních trendech a kombinace jeho oblečení je vždy dokonale sladěná? Pak hledejte mezi kousky MVMT, či TRIWA a určitě navštivte nabídku Daniel Wellington. Má rád originalitu a nevšednost? Rád vystupuje z davu? Pak jste v našem eshopu s designovými hodinky správně. Podívejte se na nabídku originálních dřevěných hodinek Wewood či italské značky Ab Aeterno. Na hravé a designově dokonalé hodinky Mr Jones Watches, či modely hodinek PICTO a NAVA.

Pro vaši inspiraci jsme pro vás sestavili ty nejlepší kousky pro pány a pro dámy

Co je trendy letošní Vánoce?

Ač jsou hodinky věcí individuální, věcí osobních preferencí, vkusu a stylu, i hodinky podléhají sezóním trendům. V tomto roce se jedná převážně o ultratenké zpracování těla hodinek, které je typické pro hodinky Daniel Wellington, Cluse a pro některé modely hodinek TRIWA. Velké oblibě se těší hodinky s kovovým řemínkem v retro stylu. Ten je tvořen drobnými kovovými očky a velice snadno nastavitelnou délkou. Tento typ řemínku najdeme u mnoha výrobců ale KOMONO a jejich řada Royale, či hodinky Rosefield, jsou významnými a oblíbenými zástupci tohoto stylu. A co barevné kombinace? V nich již delší dobu vládne provedení Rose Gold, kterou najdete téměř u všech výrobců.

I přes všechny tyto řádky se nadále bojíte vybrat hodinky ale rádi byste je dotyčné osobě věnovali? Pak se mrkněte na naši nabídku dárkových voucherů. Ty jsou vyvedeny na kvalitním zlatém papíře v luxusní zlaté obálce. A v případě, že vám nevyhovuje hodnota, napište nám a rádi vám ji upravíme.