>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

KOMONO Walther Crafted - žhavá novinka

KOMONO Walther Crafted - žhavá novinka
Belgické duo Raf Maes a Anton Janssens, které stojí za značkou Komono, se rozhodlo lehce odbočit od svého klasického designu a posunulo vzhled svých hodinek na další, elegantnější level. A tak vznikly unisexové hodinky Komono Walther Crafted, vyrobené z prémiových materiálů a hned v několika barevných provedeních.
11.October.2016

Všechny modely spojuje krásné tělo z nerezové oceli chráněné safírovým sklíčkem a vybavené japonským strojkem. Ciferník modelu Walther je pro Komono celkem netypický – nejen, že má na sobě číslice, ale navíc jej zdobí další dva menší ciferníky, jeden ukazující datum a druhý vteřiny. Všechno luxusně propracované do posledního detailu.

Nebojte se, že si nevyberete, Komono je známé tím, že své produkty vyrábí v takových barevných kombinacích a materiálech, aby si vybral každý bez ohledu na to, jestli sháníte spíše výrazný fashion kousek, nebo nadčasový model hodící se k čemukoliv. Klasické zpracování modelu Walther zdobí ciferník v elegantní temně modré, elegantní černé nebo minimalistické bílé barvě a je doplněný páskem z kvalitní kůže. Pro odvážnější zákazníky vznikly i celokovové varianty, nepřehlédnutelná je například ta, kombinující rose gold tělo a pásek s černým ciferníkem.

Celou dobu jsme si mysleli, že hodinky Komono už lepší být nemohou. Jejich kousky od začátku potvrzují, že jsou stylové, nositelné i kvalitní a to všechno za dostupnou cenu. Tímto modelem však sami tvůrci potvrdili, že mohou nabídnout ještě více a že se stále snaží se zlepšovat a posouvat.