>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

TOP designové kousky na léto

TOP designové kousky na léto
Výběr toho nejlepšího na 24TIME.CZ není vždy lehký, jelikož považujeme všechny naše hodinky a nabízené modely za nejlepší. I přesto jsme však pro vás vybrali několik málo modelů, které jsou zdařilé svým zpracováním, designem a kvalitou. Za některými stojí silný příběh designéra a některé na svůj příběh ještě čekají. Pokud vás už také omrzeli všudypřítomné značky hodinek, které jsou vidět na každé ruce v baru, v práci, na ulici, nechte se inspirovat našim výběrem.
31.July.2016

Bulbul - Pebble P02

Hodinky Bulbul - Pebble 02 jsou výsledkem spolupráce s dánským designovým studiem KiBiSi. Pouzdro hodinek je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Proti poškrábání jsou chráněny safírovým sklíčkem. Řemínek z kvalitní kůže, který je v černé barvě vám zaručí dlouhou životnost. Díky minimalistickému designu jsou vhodné pro nošení na každou společenskou událost.

Celá nabídka hodinek BulBul

 

Cronometrics - The Architect

Unisex designové hodinky CRONOMETRICS The Architect jsou specifické především geometrickým trojúhelníkem uprostřed spojující 4,8 a 12 hodinu. Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli s PVD povlakem a řemínek je z pravé italské kůže. Antireflexní tvrzené minerální sklo je odolné proti poškrábání, pohon řídí japonská baterie Miyota. Hodinky disponují vodotěsností 50M. Hodinky jsou vždy elegantním doplňkem.

Celá nabídka hodinek Cronometrics

 

MVMT - Gunmetal / Sandstone Leather

Hodinky MVMT v provedení Gunmetal / Sandstone Leather jsou klasikou v řadě modelů značky. Kvalitní kartáčovaná nerezová ocel, pásek z kůže a datumovka jsou zabaleny do originálního minimalistického designu. Buďte originální a stylový.

Celá nabídka hodinek MVMT

 

Project Watches - Crossover STEEL / Metal Mesh

Minimalismus vládne světu, a to ví i společnost Project Watches. Série unisexových hodinek Crossover Steel/Metal Mesh s netradičně řešeným geometrickým ciferníkem si zamilují dámy i muži. Silikonový pásek, ocelové tělo a minerální sklo zajišťují odolnost a praktičnost, která se u hodinek na denní nošení prostě hodí!

Celá nabídka hodinek Project Watches

 

Rosendahl - 43364

Naprostá designová klasika a legenda mezi hodinkami. Hodinky Picto 43364 které spatřili světlo světa již v roce 1984 a svým nadčasovým minimalistickým designem nás uchvacují dodnes. První hodinky, kde byl použit systém jedné ručičky a otáčejícího se disku. Po více jak 30 letech je výrobní proces, kvalita materiálů a péče věnovaná konstrukci vyladěná do nejmenších detailů.

Celá nabídka hodinek Rosendahl

 

TID - No.1

Designový kousek v minimalistickém stylu. Model No.1 je přesným obrazem známého "V jednoduchosti je krása". Snadno čitelný ciferník v těle z nerezové oceli s PVD úpravou a vyměnitelným řemínkem. Vyjímečné hodinky pro každou příležitost.

Celá nabídka hodinek TID

 

Wewood - Kappa Choco Crema

Čtyři ciferníky zasazeny do kusu detailně opracovaného exotického dřeva, to je model Kappa Choco Crema. Hodinky které ti ukážou přesné datum a den v týdnu a budou vždy středem pozornosti. Příroda na tvé ruce, to je WEWOOD Kappa.

Celá nabídka hodinek Wewood

A jaké novinky nás čekají ve druhé půlce roku 2016? Několik nových modelů hodinek KOMONO, které vás zaručeně překvapí. Nová barevná provedení a kombinace hodinek Cluse. Nová provedení hodinek japonské značky Hygge. Dále pak nové modely Olivia Burton, Triwa a Project Watches. Chystáme pro vás dále nové a neokoukané značky designových hodinek, které již brzy najdete v naší nabídce.