>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky PRIM Pilot

Hodinky PRIM Pilot
V nedávné době legendární česká značka PRIM z Nového Města nad Metují uvedla na trh nový model hodinek Pilot, který díky spolupráci našeho e-shopu a značky PRIM, najdete i u nás.
14.November.2015

Základní parametry:

Rozměry ciferníku: 40 mm
Šířka řemínku: 20 mm 
Materiál pouzdra: nerezová ocel 316L s povrchem DLC
Materiál řemínku: NATO
Strojek: Quartz
Vodotěsnost: 50M

Představovat značku PRIM (Elton hodinářská) je asi zbytečné. Hodinky této legendární značky nosil zcela jistě váš děda, otec a možná i vy. Hodinky PRIM nosí prezidentní a významné osobnosti. Kompletní výroba hodinek PRIM probíhá v Novém Měste nad Metují. Výroba je převážně kusová s důrazem na technickou dokonalost a smysl pro detail.

Novinka z produkce této značky je modelová řada quartzových hodinek Pilot. Design hodinek je inspirován leteckým průmyslem a to převážně letadlem MIG. Některé komponenty palubních přístrojů letadel MIG se pod licencí vyráběly také v tehdejším ČSSR. Hodinky mají výrazný číselník s kontrastními číslicemi s vysokou luminiscencí. Grafický design ciferníku připomínám právě palubní přístroj stíhačky MIG.

Tělo hodinek vyrobené z nerezové oceli je upraveno pomocí technologie DLC, který tělo chrání proti poškrábání, korozi a působení kyselin. K modelu Pilot jsou dodávány NATO strap ve čtyřech základních barevných kombinací. Design korunky hodinek připomíná blok válce motoru. Dýnko hodinek je grafické zpracování názvu modelu.

Díky kusové výrobě je možné hodinky individualizovat dle přání zákazníka. Přejete si odlišnou barvu pásku, ciferníku či vteřinové ručičky? Měli byste rádi svůj monogram na korunce hodinek, či vygravírovaný vzkaz na dýnku? To vše je možné. Stačí když nás kontaktujete a společně vytvoříme hodinky přesně pro vás a dle vašeho zadání.