>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Rosefield – hodinky s nadčasovým designem a atmosférou dálek

Rosefield – hodinky s nadčasovým designem a atmosférou dálek
Většina známých výrobců hodinek se vždy snaží o to, aby jejich výrobky byly něčím jedinečné a upoutaly pozornost. Sází na různé styly, barvy, materiály, doplňky a pak doufají, že budou mít hodinky úspěch. Na to vsadila i značka Rosefield a nutno podotknout, že se jí to vyplatilo, jelikož její hodinky jsou natolik kvalitní a trendy, že jen málokdo dokáže odolat.
12.April.2022

Prémiové hodinky spojující dva kontinenty

Při pohledu na hodinky značky Rosefield na vás okamžitě dýchne atmosféra dálek. Spojuje se u nich totiž síla dvou velkých kontinentů v podobě New Yorku a Amsterdamu. U všech hodinek je tak patrný důraz na trendy styl a nadčasový design. Značka Rosefield vznikla v roce 2014 právě v Amsterdamu, a i když za sebou nemá desítky let dlouhou historii, tak je evidentní, že co hodinky, to výjimečný kousek. A tom ostatně svědčí i vysoká prodejnost, neutuchající zájem a oblíbenost u mnoha známých osobností.

Elegantní hodinky vhodné pro každý den

Pánské i dámské hodinky značky Rosefield jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů. To je základ, který je zpravidla nejpodstatnější u každého milovníka hodinek. Mají lehce vyměnitelný kožený řemínek, který se dá měnit podle představ, nálady, ale také konkrétního outfitu. Nemusíte se tak spokojit pouze s jedním stylem, ale koupit další řemínky, které snadno vyměníte během pár sekund.

Hodinky se mimo jiné vyznačují vysoce kvalitní chirurgickou ocelí, případně jinými drahými kovy. Výsledkem je tak absolutně pevný materiál i ve zpracovaných pouzdrech, které jsou tak tenké, že se stávají doslova součástí každého zápěstí. V jejich útrobách se nachází japonský quartz strojek, který se stará o naprosto bezproblémový chod. Skvělou zprávou přitom je, že špičková kvalita materiálů v případě hodinek Rosefield nejde ruku v ruce s vysokou cenou. Tyto kousky jsou totiž cenově dostupné pro každého.

U hodinek si můžete vybrat z mnoha modelů a pokud by vás náhodou jeden přestal bavit, tak stačí zakoupit jiný řemínek a změnit tak styl doslova z minuty na minutu. Hodinky značky Rosefield se tak svým minimalistickým a nadčasovým designem podepisují pod to, co lidé chtějí. Jsou originální, cenově dostupné, kvalitní, krásné a hodící se pro každou příležitost. A který kousek si vyberete vy?