>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Olivia Burton - hodinky s duchem Londýna

Hodinky Olivia Burton - hodinky s duchem Londýna
Krása střídá nádheru - jak jinak popsat hodinky značky Olivia Burton. Jsou natolik nápadité, jemné a elegantní, že zaujmou na první pohled. Jejich zakoupením si totiž nepořizujete jen hodinky, ale současně i neodolatelný šperk.
09.February.2022

Kdo stojí za příběhem značky

Historie Olivia Burton sahá do roku 2011. Právě v té době se dvě nejlepší kamarádky Jemma a Lesa rozhodly, že si splní svůj velký sen. Obě už na škole spojila láska nejen k designu, ale také vzájemný boj o to, které hodinky by rády nosily.

Vše ale začalo nenápadně. Rády se procházely po tržištích se starožitnostmi a hledaly takové kousky, které by je zaujaly. Po promoci začaly obě pracovat pro úspěšné značky jako jsou Topshop, ASOS a Selfridges. Ale stále toužily dokázat něco víc, což se jim nakonec podařilo právě v roce 2011. Opustily svou dosavadní práci a rozhodly se uskutečnit své sny. Začaly vyrábět vlastní jedinečné kousky a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat.

Londýnská značka nese své jméno po pratetě Lesy, která svým temperamentem a obrovskou energií, byla pro obě slečny velkou inspirací. A přesně takové jsou i tyto hodinky - plné energie, inspirace a originality. 

Moderní hodinky, které vás okouzlí

Olivia Burton se zaměřuje na dámské hodinky. Obě dívky na nich usilovně pracují se svým menším týmem tak, aby byl každý kousek doslova dotažen k dokonalosti. Všechny úžasné ilustrace přírody na cifernících jsou vytvářeny ručně a dodávají značce její výjimečný rukopis.

Hodinky jsou nabízeny nejen v mnoha barevných kombinacích, ale i s různými velikostmi ciferníků. Vše je promyšlené do posledního detailu, aby si z hodinek vybral prakticky každý. Velkou výhodou těchto hodinkových šperků je, že dokonale doplní každý outfit. Na ruce vypadají opravdu krásně, je tak velká pravděpodobnost, že už je nebudete chtít sundat. Ale to nejlépe zjistíte, až když si je pořídíte.