>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Timex T80 PAC-MAN – retro hodinky se zábavnou klasikou

Timex T80 PAC-MAN – retro hodinky se zábavnou klasikou
Timex se znovu snaží získat pozornost svých zákazníků, a proto zacílil opravdu přesně - jejich hodinky T80 Pac-Man se určitě neztratí v davu. Retro styl, několik barevných provedení a nestárnoucí klasika v podobě Pac-Mana z nich dělá to, co prostě musíte mít.
09.December.2021

Retro ve společnosti populární hry

Kdo by neznal Pac-Mana? Tato populární hra se stala symbolem všech počítačových her a předlohou písniček i mnoha seriálů. Proto Timex využil 40.výročí této hry a my si teď můžeme pořídit model T80 Pac-Man. Slavné duchy honící se za tečkami najdeme nejen na jednoduchém LCD displeji, ale po stisknutí tlačítka hodinek si můžeme přehrát i jejich ikonickou melodii přes reproduktor.

Povedený design

Design hodinek je opět povedený. Pouzdro je z pryskyřice, nechybí ani minerální sklíčko a celý retro vzhled skvěle doplňuje digitální číselník. Uvnitř se nachází strojek Quartz, který se stará o perfektní spolehlivost. Pokud si myslíte, že hodinky disponují pouhým minimem funkcí, tak budete příjemně překvapeni. Zobrazí vám nejen den, datum a měsíc, ale také budík, stopky a nechybí ani praktické podsvícení. To vše završuje voděodolnost do 30 metrů.

Řemínek hodinek Timex T80 Pac-Man je vyrobený z nerezové oceli a zapínání je řešené posuvnou sponou v milánském stylu. Vše dohromady vypadá velmi působivě a určitě budou příjemně překvapeni nejen fanoušci podobných retro kousků.

Hodinky pro každého

Timex  zde nerozlišuje, pro koho se hodinky hodí, a proto i T80 Pac-Man nese označení unisex a je k dispozici ve zlaté, stříbrné a černé barvě. Nutno podotknout, že všechny tři vypadají skvěle a jediný problém, který může při koupi nastat je, kterou z barevných variant si zvolíte.

Většina z nás si ráda připomene věci z minulosti a jednou z nich je hra Pac-Man. A právě kvůli ní hodinky Timex T80 Pac-Man opravdu nikdo nepřehlédne. Takže ať už jste vyznavači retra, klasiky nebo jen chcete hodinky, které odkazují na něco, co je věčné, tak si určitě pořiďte tento dokonalý retro hit.