>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Jak vybrat hodinky pro ženy? Poradíme!

Jak vybrat hodinky pro ženy? Poradíme!
Každá žena miluje doplňky všeho druhu, a proto právě hodinky jsou skvělým dárkem. Vybrat ty pravé nemusí být jednoduchý úkol a z toho důvodu jsme se rozhodli, že vám s výběrem tak trochu pomůžeme.
17.November.2021

Věnujte pozornost designu

Každá žena, jak všichni víme, si potrpí na design. Dokonce pro některé není ani podstatné to, co konkrétní hodinky umí, ale hlavně, jak vypadají na ruce. Ženy jsou různé, ale vzhled hodinek je pro ně obvykle hlavní prioritou. Vybrat můžete hodinky klasické, luxusní, sportovní, módní, jednoduché - vždy záleží na tom, jaké ženě hodinky kupujete.

Barva je podstatnější, než si myslíte

Že vás něco takového nenapadlo? Ano, právě barva hraje velkou roli. Některé ženy přímo milují barvu bílou, jiné jsou nadšené ze stříbrné, další lpí na klasické černé, jiné by si na sebe naopak nikdy nevzaly například hodinky růžové.

Velikost hodinek

Důležité je to, aby hodinky na zápěstí perfektně seděly, proto se při výběru řiďte velikostí zápěstí. Podstatná je i velikost ciferníku. Některá žena bude mít radost z hodinek s velkým ciferníkem, který je v poslední době velmi oblíbený, jiná dá přednost spíše menšímu.

Všímejte si řemínku

Na trhu jsou hodinky s řemínky koženými, z nerezové oceli, kovové i silikonové. Hodně výrobců dnes nabízí přímo ideální variantu, tedy že jsou řemínky jednoduše vyměnitelné, takže pokud náhodou zvolíte například nevhodnou barvu, není problém ho vyměnit za jiný. Vždy je ale nutné přihlédnout ke stylu a charakteru hodinek.

Cena mnohdy hraje prim

Dámské hodinky se dají pořídit za velmi lákavé ceny, ovšem vždy je otázka, jaké má konkrétní žena nároky a samozřejmě i to, jaký kousek si můžete dovolit. Vždy si na výběr ponechte dostatek času, alespoň vás nemusí trápit to, že jste se ve výběru unáhlili.

Tak či tak, většina žen ocení, že jste jim pořídili hodinky od srdce, a to je pro ně největší dárek. Šťastný výběr přeje 24TIME.CZ.