>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Jaké vybrat hodinky pro tátu? Máme pro vás tipy!

Jaké vybrat hodinky pro tátu? Máme pro vás tipy!
Vybírat dárek pro někoho z rodiny je velká zodpovědnost. Dotyčného chceme překvapit, ohromit, dojmout a vybrat mu něco, z čeho bude nadšený. Jedním z těch, na jejichž dojmu nám velmi záleží, bývá tatínek. Dárek pro něho by měl být speciální a jako ideální se jeví například hodinky. Ale jak je vybrat a jaké máme vlastně možnosti?
03.November.2021

Občasný doplněk nebo součást každého dne?

Nejdříve je důležité se zamyslet nad tím, kdy je bude tatínek pravděpodobně nosit a kam. Do práce, společnosti, při sportu? Bude je brát pouze jako součást nějaké významné příležitosti nebo je bude nosit po celý den? To, jak budou hodinky využívány, je jeden z nejdůležitějších faktorů samotného výběru.

Zvolit můžete hodinky sportovní - ideální pro tátu, který má sport v krvi a pohybuje se v prostředí, které vyžaduje speciální hodinky. Ty běžně odolávají prachu, jsou vodotěsné a mnohdy mají navíc mnoho užitečných funkcí.

Hodinky klasické - ty slouží spíše jako doplněk a nepotřebují plnit speciální funkce. Můžete sáhnout po osvědčené klasice, která bude pro tatínka vkusným doplňkem pro každou příležitost.

Luxusní hodinky – pokud víte, že si táta potrpí na takové hodinky, které jsou doslova luxusním šperkem, máte vyhráno. Výrobci nabízejí mnoho luxusních kousků, stačí si jen vybrat.

Důležitou roli hraje velikost

Hodinky by neměly na zápěstí vypadat rušivě. Takže pokud má váš tatínek tenké zápěstí, zvolte spíše hodinky menších rozměrů. Naopak jestli má zápěstí urostlé, velmi dobře na něm budou vypadat hodinky masivnější.

Věnujte pozornost ciferníku

Někomu se může zdát, že výběr ciferníku není tak důležitý. Přitom pro jiného to může být u hodinek jedna z nejpodstatnějších věcí. Zvolit se dají hodinky s ciferníkem analogovým, digitálním, kombinovaným a binárním, u kterých po sečtení hodnot v binárním kódu získáte aktuální čas a datum.

Cena může být rozhodující

Cena u pánských hodinek je velmi odlišná. Některé luxusní kousky se pohybují v závratných cenách, proto je vždy lepší zvolit střední cestu. Podstatná je i událost, při které chcete tatínka obdarovat, například pokud slaví nějaké významné jubileum. V dnešní době se dá pořídit mnoho velmi kvalitních a dobře vypadajících hodinek, které budou vašemu otci dělat radost po mnoho let.

Ať už nakonec zvolíte jakékoliv hodinky, je velmi pravděpodobné, že jimi uděláte radost. Hodinky jsou obecně jedním z oblíbených dárků, který už potěšil mnoho lidí, nejen tatínky.