>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Guess si zamilovali lidé po celém světě. Získají si i vás?

Hodinky Guess si zamilovali lidé po celém světě. Získají si i vás?
Co vás jako první napadne, když slyšíte jméno značky Guess? Pokud se vám ve spojení s tímto názvem vybaví móda, tak tušíte správně. Možná jste ale nevěděli, že Guess kromě kvalitního oblečení, parfémů a mnoho dalšího, nabízí i hodinky. Ty v ničem nezaostávají a jsou dalším hitem této legendární značky.
04.October.2021

Jak značka Guess dobyla svět

Značku Guess založili bratři Georges, Armand, Paul a Maurice Marcianovi v roce 1981 v Kalifornii. Prvním produktem, který se vyprodal prakticky za pár hodin, byly džíny se třemi zipy, které pojmenovali Marilyn. Další úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat, ať už to bylo díky výborným kampaním, zástupu slavných modelek a také díky špičkovému zboží. Značka Guess postupně nabídku oblečení rozšiřovala o další doplňky a časem dobyla celý svět.

Chcete hodinky? Chtějte Guess!

Hodinky této americké společnosti jsou vyráběny z vysoce kvalitních materiálů a vyznačují se precizním zpracováním. Ať už si vyberete kterýkoliv kousek z jejich bohatého výběru, nemůžete udělat chybu. Luxusní design, který vás očaruje, spolehlivost a oprávněná popularita, ukazuje zákazníkům jasný směr. Chcete hodinky, chtějte Guess.

Stačí si jen vybrat

Nabídka je bohatá, takže si na své přijdou dámy i pánové. Navíc je možné si vybrat i v bohatých unisex kolekcích. Máte vyhraněný styl? Nevadí, Guess hodinky zvolte podle svého vkusu. Jste zastánci spíše sportovního stylu? Zvolte hodinky, které jsou sportovního typu. Sázíte na eleganci? V tom případě jste u Guess na správné adrese, jelikož jejich kousky přímo hýří elegancí. Potrpíte si na extravagantní kousky, které okamžitě upoutají pohledy ostatních? I na to společnost myslela a přizpůsobila svou nabídku náročnějším klientům.

Ciferníky jsou dostupné v analogové variantě, ale pořídit si můžete i hodinky s digitálním znázorněním času. Řemínky bývají kožené, kovové, silikonové a pouzdra hodinek jsou z povrchově upravované a ušlechtilé oceli. Navíc je možné některé modely nosit i do vody, jelikož jsou uzpůsobeny pro běžné plavání a jiné typy odolávají vlhkosti.

Velkou výhodou je, že značka stále doplňuje o obměňuje kolekce, takže si můžete být jistí, že si vždy pořídíte hodinky, které drží krok s módou. Stačí si jen vybrat a zamilovat si je stejně tak, jako lidé po celém světě.