>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze pánských hodinek Tommy Hilfiger 1791737

Recenze pánských hodinek Tommy Hilfiger 1791737
Vaše staré hodinky dosloužily, nevyhovují nejnovějším trendům, nebo si jen chcete udělat radost a koupit si hodinky nové? Výběr nebývá jednoduchý, proto jsme se rozhodli, že vám s tím trochu pomůžeme. Připravili jsme recenzi pánských hodinek Tommy Hilfiger 1791737, které jsou jedny z nejprodávanějších, a které by měly splňovat to, po čem většina budoucích majitelů touží.
20.September.2021

A zase ta ocel

K výrobě hodinek se používá nejčastěji ocel, protože díky ní vypadají velmi exkluzivně a jsou odolnější. Jinak tomu není ani u hodinek Tommy Hilfiger 1791737, které jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli. Na zápěstí tak vypadají opravdu elegantně a perfektně sedí.

To platí i u ciferníku se třemi chronografy, který zobrazuje nejen čas, ale dokonce i datum a den v týdnu. Vše je sladěno do jedné barvy, pouze grafitový ciferník vyniká, což vypadá na ruce více než dobře. Na hodinkách je použité minerální sklíčko, u kterého je udávána větší životnost a odolnost proti tlaku. Líbí se nám, že díky tomuto typu sklíčka, jsou u hodinek znát velmi dobré optické vlastnosti a není náchylné na tvorbu odlesků. Vše samozřejmě doplňuje logo Tommy Hilfiger, bez kterého by se žádné jeho hodinky neobešly.

Důležitá je velikost

Při výběru hodinek je jednou z nejdůležitějších věcí jejich velikost. Tommy Hilfiger 1791737 mají udávanou velikost 44 mm, což odpovídá obvodu zápěstí 20 cm a více, jedná se tedy o velké hodinky. Což nám nijak nevadí, jelikož na zápěstí vypadají působivě a s hmotností 130 g pánskou ruku nijak neomezují.

 Vodotěsnost jako příjemný bonus

Výrobce u hodinek udává vodotěsnost 5 ATM, tedy že by se s hodinkami mělo dát s klidným svědomím sprchovat, mýt ruce a neublíží jim ani déšť. To je určitě příjemný benefit, který oceníte během každodenních činností.

Baterie Quartz

Hodinky jsou poháněny strojkem Quartz, který nám zaručuje jejich naprostou přesnost, což ocení všichni, kteří rádi chodí všude přesně. Další výhodou quartzových hodinek je velká odolnost vůči nárazům. Strojek je totiž sám o sobě velmi lehký, a navíc je vložený do plastové vložky, takže je případný náraz eliminován. 

Jak tedy nakonec dopadly hodinky Tommy Hilfiger 1791737? Za nás je to další výborný počin této americké značky. Pokud hledáte hodinky, které vás budou prezentovat, budou báječně sedět, dlouho vydrží a díky nim budete přesní jako hodinky samotné, za nás je to jasná volba. O tom, že Tommy Hilfiger je mistrem módy, a kromě dalších doplňků i hodinek, jsme se mohli přesvědčit několikrát a tento kousek je dalším důkazem.