>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze: Sluneční brýle CHPO Copenhagen - Turtle

Recenze: Sluneční brýle CHPO Copenhagen - Turtle
Léto je tady! Mezi klasické doplňky nejen letního období patří sluneční brýle. Jedny z vyhledávaných jsou brýle švédské značky CHPO a my se společně podíváme na konkrétní model Copenhagen – Turtle, který je jako stvořený nejen pro slunečné dny.
21.July.2021

Kvalita, která má styl

Už při prvním pohledu na tyto originální brýle vás zaujme jejich bezkonkurenční design. Samozřejmě, od značky CHPO se to dá očekávat, jelikož jejich dlouhodobým posláním je tvořit kvalitní módní doplňky, které si jednoduše můžete vzít kamkoliv. Turtle v překladu znamená slovo želva, čemuž odpovídají obroučky s nádechem lehké želvoviny. Výrobce u svých produktů udává označení unisex, tedy vhodné pro obě pohlaví, s čímž musíme souhlasit. Je sice pravda, že při prvním pohledu na brýle nás okamžitě napadlo, že se hodí pouze pro dámy, ale tento názor jsme rychle změnili. I pánové si přijdou na své a tento doplněk podtrhne nejeden jejich outfit.

Ochrana a pozitivní dopad na životní prostředí nesmí chybět

Brýle Copenhagen – Turtle jsou opatřeny ochranným UV filtrem, který vás samozřejmě ochrání před UV zářením. Navíc díky jemně zeleným sklům, které snižují jas, se vám přes brýle bude báječně dívat ať je slunečno, nebo pod mrakem. Tvar brýlí zvaný letec, je dnes již téměř legendární a má za úkol zakrýt oko co nejdůkladněji ze všech úhlů.

Co nás těší, že brýle značky CHPO jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, ostatně to je další poslání tohoto švédského velikána. Tím pádem koupí a nošením člověk alespoň částečně přispívá k ochraně životního prostředí, a to si myslíme, že je v dnešní době významné plus.

Dokonalý doplněk nejen do slunečných dní

Pokud hledáte kvalitní a stylové brýle, které vás nejen ochrání, ale můžete je využít celoročně, tak brýle Copenhagen – Turtle jsou sázka na jistotu. Báječně vypadají nejen na ženách, ale i na mužích a díky jejich kvalitní ochraně se nemusíte bát slunečních paprsků. Jednoduše splňují vše, co očekáváte od kvalitních slunečních brýlí. Stačí se jen přesvědčit.