>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Brýle proti modrému světlu

Brýle proti modrému světlu
Máte problém s usínáním? Spíte hůře? A víte, že s tím můžete něco docela jednoduše udělat? Zlepšit kvalitu spánku Vám mohou pomoci brýle proti modro-fialovému světlu. O co se jedná? A jak vlastně fungují? To si řekneme v následujícím článku.
31.May.2021

Co jsou brýle proti modro-fialovému světlu?

S modro-fialovým světlem se setkáváte téměř pořád. Zaprvé je součástí slunečního záření a za další ho vyzařují displeje telefonů, počítačů, tabletů, televize, ale dokonce i úsporné žárovky. Pokud tato zařízení používáte často, a hlavně pokud je používáte těsně před spaním, spánek nebude kvalitní.

Proč? Modro-fialové světlo totiž narušuje náš biorytmus (správný cyklus spánku), protože brání produkci melatoninu, který je zodpovědný za kvalitní spánek. A to není vše. Toto modro-fialové světlo může způsobit i různé oční choroby, jako třeba oční zákal.

Tomu, aby do vašich očí vniklo toto škodlivé světlo můžou zabránit právě třeba brýle proti modro-fialovému světlu. Ty mají speciální povrchovou úpravu Bluefiltr, nebo Blueprotect, která škodlivé světlo zachytí a do těla pustí jen světlo zdravé. Díky své funkci brýle proti modrému světlu prospívají skutečně každému.

Brýle proti modro-fialovému světlu přináší vašim očím úlevu, pokud do monitoru koukáte několik hodin denně. Oči budou méně unavené a méně podrážděné.

Jaké vybrat?

Je dobré myslet na to, že brýle proti modrému světlu se vyrábí jak v dioptrické, tak v nedioptrické variantě.

Jednou z možných značek je např. značka Kapten and Son, která mimo jiné vyrábí i sluneční brýle a další zajímavé módní doplňky.

Jejich brýle proti modro-fialovému světlu nazývají přímo „brýle na počítač“ a mají je rozdělené do dvanácti designových řad. Najdete mezi nimi brýle s širokými obroučkami s různými barevnými motivy, brýle s tenkými kovovými obroučkami, dokonce i designové brýle hranaté.

Vyberte si tedy své brýle i vy a dejte sbohem unaveným očím!