>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Kapten & Son – styl, který má jméno

Kapten & Son – styl, který má jméno
Říkáte si, že jste o značce Kapten & Son ještě neslyšeli? Možná je to z toho důvodu, že tato německá značka za sebou nemá dlouholetou historii, ale věřte, že i za poměrně krátkou dobu si dokázala podmanit nespočet lidí po celém světě.
28.April.2021

Značka s nádechem Severu

V roce 2014 se tři mladí muži Johannes Theobald, Fabian Deventer a Artjem Weissbeck rozhodli, že v jejich dosavadním životě nastal čas na změnu. Pustili se proto do značného rizika a pokusili se v Kolíně nad Rýnem rozběhnout podnikání na vlastní pěst a založili svůj první e-shop s názvem Kapten & Son. Naštěstí se jim rovnice, že risk je zisk vyplatila a hned roku 2015 otevřeli první kamennou pobočku v Austrálii a následující rok přímo v New Yorku.

Úspěch značky nabral takových rozměrů, že v současnosti Kapten & Son exportuje své produkty nejen do celé Evropy, ale i do Asie, Severní Ameriky i Austrálie.

Co vše Kapten & Son nabízí

V původní nabídce značky byly pouze hodinky, ale jak už to bývá, tak s jídlem roste chuť, takže i u Kapten & Son došlo k postupnému rozšíření sortimentu. Dnes už v jejich nabídce najdete kromě luxusních hodinek i sluneční brýle, batohy nebo například elegantní náramky.

Nabídka je natolik propracovaná, že poptávka po módních doplňcích stále roste a jedním z důvodů je, že jejich produkty jsou neuvěřitelně propracované a doplní každý outfit svým jedinečným designem.

Značka, která myslí na všechno

Pro Kapten & Son je jednou z nejdůležitějších věcí vyrobit perfektní produkt, který co nejdéle vydrží. Proto jsou výrobky vždy z vysoce kvalitních materiálů a jednoduše řečeno dlouhověké, což se ukázalo jako jeden z plusových bodů pro všemožně zatěžované životní prostředí.

Značka se jakkoliv, a hlavně úspěšně, snaží jít správným směrem. Cokoliv, co vyrobí, propagují a prodají, má co nejpozitivnější dopad na životní prostředí. Jdou dokonce až tak daleko, že i doprava produktů je co nejvíce ohleduplná. Jelikož právě doprava ke znečištění prostředí přispívá značnou měrou, v Kapten & Son jsou nyní schopni většinu zboží přepravovat vlakem, protože železniční doprava vypouští mnohonásobně méně CO2, než třeba právě letadla.

Jisté je, že se značka vydala správným směrem, který stále úspěšně drží. Směr, díky kterému nemyslí jen na sebe, ale především na ostatní. I proto se pro ní hodí označení Kapten, což je švédské pojmenování kapitána, a to je něco, co nám v Kapten & Son ukazují. Dokáží vést svou loď s jedinečnými produkty na cestě do prodejních vod s grácií opravdového kapitána.