>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Sluneční brýle značky CHPO

Sluneční brýle značky CHPO
Chránit naše oči je v době slunečního svitu nesmírně důležité, proto pořízení slunečních brýlí je takříkajíc nutnost. Ale jak si vybrat mezi tolika druhy? My vám dnes představíme sluneční brýle, které jsou stylové, ochrání vás před UV zářením a navíc jsou ze 100% recyklovaného plastu.
20.April.2021

Proč právě sluneční brýle značky CHPO?

Jednoduše řečeno, tyto sluneční brýle mají něco do sebe. Švédská značka CHPO jde s dobou a svým klientům nabízí to nejlepší za nejlepší cenu. Ráda kombinuje pro někoho nekombinovatelné, nečekané a vsází na jinakost. To vše jí zaručuje originalitu a právě tu najdete i u slunečních brýlí.

Za každou cenu 100% recyklované

Plasty, jedno slovo, 6 písmen a tolik nepořádku po celém světě. Právě proto zvolila tato poměrně mladá značka jinou cestu a vydala se směrem, který nemá negativní dopad na životní prostředí. CHPO je značka módních doplňků, která je známá svým nadšením pro věc a která se snaží zaměřit na všechno a hlavně na všechny bez rozdílu kultur, vzhledu i myšlení. A protože jde s dobou, která si žádá ohleduplnost vůči světu kolem nás, tak jsou její brýle ze 100% recyklovaného plastu.

Sluneční brýle, které mají styl

Protože CHPO nedělá v čemkoliv rozdíly, i v jejich nabídce slunečních brýlích nenajdete nic, co je rozdělené podle pohlaví. Všechny brýle hrdě nesou označení unisex, takže vás nemusí nic omezovat a výběr je opravdu veliký.

Máte rádi styl a jemnou eleganci? V tom případě jsou sluneční brýle Gucc jasnou volbou. Černý silnější rámeček vyrobený samozřejmě ze 100% recyklovaného plastu je v tomto případě vkusně doplněn tmavými skly.

Dáváte přednost spíše lehké extravaganci? Pokud odpovídáte ano, tak sluneční brýle Marais X s leopardově hnědým rámečkem jsou pro vás jako stvořené.

Pokud hledáte jedinečnost, která jde ruku v ruce s výbornou cenou, určitě zvolte sluneční brýle od značky CHPO. Jejich koupí totiž získáte unikátní a vkusný doplněk, který je navíc prospěšný. A to určitě stojí za to.