>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky Triwa Ocean

Hodinky Triwa Ocean
Ochrana oceánů je v této době velmi aktuální téma. A právě proto se ho chopila i firma Triwa, která přišla s řadou hodinek Triwa Ocean. Hodinky v této edici jsou totiž vyrobené čistě z plastů, které byly vytažené z oceánů.
15.March.2021

Vize Triwa Ocean

Triwa Ocean je složena z hodinek, jejichž ciferník i pásek jsou vyrobené jen z plastů, které jsou vytažené z oceánů. Zároveň pak utržené peníze opět vkládá firma do dalšího tak potřebného čištění oceánů, kam ročně přibývá ohromné množství nového dopadu. Každý odpad, který skončí v oceánu, ovlivňuje život nejen v něm, ale i celkově náš život na zemi.

Firma Triwa se dala dohromady se švýcarskou iniciativou #tide ocean material. Ta se zabývá recyklováním plastů vyzvednutých z oceánů. Recyklace probíhá pomocí solární energie. Z plastů jsou vytvořené granule, ze kterých pak probíhá další výroba, např. právě hodinek Triwa Ocean.

Design hodinek

Design je vytvořený švédským Stockholm Creative studio. Designově vypadají spíš jako sportovnější hodinky. Jsou k dostání v několika barevných variantách, jako je Deep blue, krásná temně modrá, dále oranžová korálová Coral, temně černá Octopus, khaki s názvem Seaweed, a následně béžový Sand. Pásek je nylonový a ciferník má design rozvlněné mořské hladiny, najdete na něm skutečně 3D vlnky.

Hodinky jsou voděodolné a obsahují Japonský strojek Citizen Miyota. Vybavené jsou také minerálním sklíčkem, odolným proti poškrábání. Vydrží vám proto opravdu dlouho a zároveň se je nemusíte bát běžně nosit.

Na ciferníku najdete jen tři čísla (3,6 a 9) a to tak velká, aby byla dobře vidět. Ciferníky samotný má krásných 37mm.

Kdo je ocení?

Pokud chcete podpořit dobrou věc a zároveň hledáte hodinky na běžné nošení do města, za známými, nebo třeba i na výlety, hodinky Triwa Ocean pro vás budou jasná volba.