>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Project Watches – z lásky k umění

Project Watches – z lásky k umění
Co jsou ProjectWateches? Hodinky s láskou k umění. Vyznačují se tím, že se snaží tvořit skutečně jednoduše nositelnou značku, která je ovšem zároveň kouskem uměleckého díla.
04.February.2021

Proč Project Watches?

Značka Project Watches si cení nejen výsledku, ale celého procesu tvorby. Váží si cesty, kterou produkt projde. Snaží se z umění vytvořit věc každodenního užití a prožitku. Inspiraci hledali jak v minulosti, tak v avantgardě a to minulé i budoucí kloubí do jednoho kousku. Chtěli tak oslavovat architekty, designéry, inženýry a další umělce.

Hodinky od Project Watches jsou barvami, designem i formou pohybu odlišné a originální. Jejich hlavním cílem bylo odlišit se od ostatních firem.

Principy firmy

Značka Project Watches se drží několika základních principů. Jedním z nich je nadčasovost, kdy se snaží firma o to, aby kousky byly inspirované minulostí a budoucností.

Dalším je záměrnost, protože každá barva a každý kousek designu má svůj jasný cíl a záměr. Design zároveň nemá žádné omezení.

Posledním principem je uměleckost. Project watches se snaží o to, aby každý kousek byl malým uměleckým dílkem. Design zde nemá vůbec žádné hranice. A právě na to je firma nejvíce hrdá. Nikdy jste totiž dle jejích slov neviděli design, jako je ten jejich.

O designu

Veškerý design je skutečně velice originální. Na některých hodinkách jsou ciferníky, které jsou úplně bez čísel. Na ciferníku najdete různé obrazce, zvířata, případně je ciferník úplně čistý. Na některých cifernících je dokonce čísel jen pár, třeba jen od 9 do 12, nebo dokonce jen jedno. Některé si totiž vystačí jen s 12 a nebo dokonce s nápisy minulost, budoucnost a přítomnost.

Některé ciferníky mají místo ručiček dokonce jen čtvereček, nebo půlkruh. Některé dokonce ani nemají ručičky a čas se ukazuje jen pomocí otáčecího výřezu na ciferníku. Barevně jsou většinou šedé, černé, nebo bílé a mají většinou sytě barevné implementy. Případně mají různě barevné pásky.

Pro koho je určený

Pokud máte rádi něco originálního, zajímavého, neotřelého – hodinky od Project watches jsou určitě určené přímo pro vás. Rozhodně díky nim budete středem pozornosti, nikdo je nepřehlédne a budete na ně hrdí!