>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Dva v jednom – ideální pár od Daniela Wellingtona

Dva v jednom – ideální pár od Daniela Wellingtona
Příběh o setkání dvou mužů, z nichž jeden byl britský gentleman Daniel Wellington, který díky svému uhlazenému a elegantnímu stylu dal základ stejnojmenné švédské značce hodinek, jistě znáte. Stejně tak víte, že elegantní design dodržuje firma stále. To ale neznamená, že vás stále nemůže něčím novým překvapit.
01.November.2020

Hlavní je styl – hodinky Classic Petite

Pokud nemáte rádi nic zásadně výstředního, pak je pro vás model hodinek Classic Petite tou nejlepší volbou. Jedná se o menší variantu podobného modelu Classic, který se pyšní jednoduchým bílým ciferníkem bez čísel, který vám skutečně ukáže jen to základní – čas. Design je krásně čistý, bez zbytečných prvků. Navíc na hodinky díky velikosti ciferníku 32 mm krásně uvidíte, ale zároveň je budete moct nosit, i pokud máte menší ruku, protože jsou neskutečně jemné. 

Hodinky zdobí kovový pásek zlaté barvy, což jim dodává ještě elegantnější vzhled. Můžete je proto beze strachu vzít i do společnosti, nebo za kulturou. Navíc pásek můžete dle libosti měnit, takže pokud budete chtít hodinky vzít třeba jen za přáteli, můžete je vybavit koženým páskem, nebo pruhovaným klasickým nylonovým NATO páskem. 

Hodinky jsou zároveň voděodolné o 30m hloubky a jsou vybavené odolným minerálním sklíčkem, takže by měly přežít i častější nošení. Jedná se o kousek se zabudovaným quartz strojkem, tudíž možná jedinou nevýhodou je, že budete muset hlídat životnost baterie. 

Ve dvou se to lépe táhne

Aby ale hodinky nebyly na ruce tak osamocené, je možné je doplnit o originální náramky Daniel Wellington. Na výběr máte z mnoha druhů, ale nejlépe k modelu Classic Petite sedne náramek Classic Bracelet – Desert Sand, který je vyrobený z nerezové oceli a má zároveň stejnou barvu jako hodinky, tedy růžové zlato, ovšem v kombinaci s ocelí.

Druhý náramek je ještě o trochu elegantnější a tenčí Classic Small Cuff, téže v barvě růžového zlata, s obvodem 155mm. Čistý tenký pruh, bez příkras, který jakékoliv hodinky Daniel Wellington pozvedne na vyšší úroveň. Oba náramky jsou ozdobené jen názvem značky.

Dokonalost sama

Kombinace hodinek a náramku na jedné ruce je nevtíravá, obojí k sobě krásně ladí. Navzájem se doplňují a vytváří tak dojem dokonalého souznění. Díky tomuto spojení uděláte z hodinek skutečný šperk.