>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Jupiter Ziiiro – vás vlastní vesmír

Jupiter Ziiiro – vás vlastní vesmír
Některé hodinové kousky jsou spojené s přírodou, některé jako by byly odrazem vesmíru. A tak je tomu právě u modelu Jupiter Ziiiro, který se inspiroval samotnou planetou naší sluneční soustavy.
25.October.2020

Jupiter – jméno mé

Hodinky jsou pojmenované podle planety Jupiter známé především díky svým vzdušným proudům, cyklónům a nejsilnějšímu magnetickému poli. A přesně tím se i model inspiroval. 

Design – jednoduchost vládne světu

Jako u všech modelů se i zde značka Ziiiro soustředila jen na to nejdůležitější. Na hodinkách proto vůbec nenajdete čísla. Na ciferníku je čas vyobrazen pouze pomocí dvou kuliček ve dvou drahách. Kulička blíže středu znázorňuje malou ručičku, druhá kulička dál od středu je ručičkou velkou.

Hodinky je možné získat ve čtyřech provedeních. Jedno je se zlatým páskem, černým ciferníkem a se zlatými kuličkami, druhé je celostříbrné, a další dvě jsou kombinací černého pásku a černo-stříbrného ciferníku, nebo černého pásku a černo-zlatého ciferníku.

Celé hodinky jsou založené, stejně jako jupiter se svým magnetickým polem, na magnetech. To vše se vyvinulo z nápadu vytvořit hodinky, které by neměly v základu žádné viditelné ručičky. 

Trocha technických parametrů

Hodinky mají veliký ciferník, a to 41mm, proto je na vaší ruce nikdo nepřehlédne. Vše, včetně pásku, je vyrobeno z nerezové oceli. Jsou vybavené safírovým sklíčkem, což znamená, že budou velice odolné a vhodné na každodenní nošení. 

Kdo je ocení?

Pokud sháníte hodinky, které budou originální a jedny z mála, Jupiter Ziiiro jsou jasnou volbou. Jejich neotřelý design způsobí, že budete středem pozornosti, ať je vezmete kamkoliv – do společnosti, do práce, do divadla, nebo třeba jen mezi vaše známé.