>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Oblékněte se do dřeva

Oblékněte se do dřeva
Přichází podzim a s ním i čas na nový kus přírody do vaší šperkovnice. Co takhle si udělat radost a pořídit si dřevěné hodinky? Na trhu je skutečně velký výběr, a proto přicházíme s pár osvědčenými tipy.
29.September.2020

AB Aeterno

Prvním tipem jsou originální a designově neotřelé kousky od značky AB Aeterno. Jedná se o italskou značku a jak bývá u Italů zvykem, i modely AB Aeterno hrají všemi barvami a různorodými vzory. Značka sama o sobě říká, že kombinuje krásu přírody se sportovním designem, ovšem tak, že můžete hodinky vzít zcela kamkoliv. 

Mezi kousky najdeme různé modely. Všechny jsou vyrobené ze dřeva, a to jak ciferníky, tak i pásky. Některé pásky jsou ale vyrobené z kůže, ovšem pozor, z veganské kůže. V AB Aeternu tak stále potvrzují svou úctu k přírodě. Vše je zpracováno bez rozpouštědel a jiných chemických látek. 

Na výběr jsou modely s datumovkou, i bez, s velkým i malým ciferníkem, jednobarevné, ale třeba i s designem květin. Barevná škála se pak většinou drží přírodních barev, jako je khaki, hnědá, nebo béžová. 

Wewood

I firma Wewood si hraje s designem hodinek ve velkém. Ty se mimo široké barevné škály pustili dokonce i na malování na dřevěné pásky, které zdobí třeba také květinami, nebo jinými netradičními vzory. 

Navíc se ale nebojí ani originálních ciferníků, na kterém můžete najít třeba motýla, nebo vzor kamene. Wewood dokonce přišly v edici Jupiter i s hranatým ciferníkem, který obsahuje zároveň běžné hodiny a zároveň stopky. A to pěkně netradičně vedle sebe. Model Kappa dokáže ukazovat ještě navíc i den. 

Hodinky jsou propracované a velmi dobře vybavené, tudíž je ocení i náročnější uživatel, který od svého stroje čeká ještě něco víc než to, že mu bude ukazovat čas. I přesto je ale firma schopná vyhovět i těm, co chtějí malé elegantní hodinky na tenkou ruku. To splňuje např. model Mimosa, který má malý ciferník, a navíc má zobrazená jen dvě základní čísla – 6 a 12.

Pořiďte si

Tak co? O kterém modelu si myslíte, že vám ve skříni chybí? Příroda se ukládá k zimnímu spánku, tak je na čase, abyste si svůj kus přírody přinesli i k vám domů.