>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Recenze hodinek - Mondaine - A658.30323.16SBB

Recenze hodinek - Mondaine  - A658.30323.16SBB
Dámské hodinky Mondaine Vám dopřejí Váš osobní kousek železnice. Jedná se totiž o hodinky, které jsou vyrobené po vzoru švýcarských drah. A v čem jsou tak unikátní?
11.June.2020

Použité materiály

Pouzdro hodinek je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a hodinky jsou vybaveny safírovým sklíčkem. Díky tomu vydrží i denní nošení. Nepoškrábou se a vydrží dlouhou dobu netknuté a jako nové. Navíc použité materiály zaručí jejich dlouhou životnost. Pásek hodinek je z kvalitní kůže – i ten by měl vydržet časté nošení.

Hodinky nejsou natahovací, jsou na baterii, takže jediné, co budete muset hlídat, bude čas, kdy se baterie vybije a bude potřebovat ji vyměnit za čerstvou.

Pokud by se Vám náhodou stalo, že se s nimi nechtěně vykoupete, nebo se s nimi ocitnete někde na prudkém dešti, nemusíte o ně mít také strach. Jejich voděodolnost je totiž stavěna na 30 metrů.

Jak je na tom vzhled?

Jednoduchý design v černo bílo červeném provedením je vhodný ke všem příležitostem, převážně pro běžné nošení. Na hodinkách není žádný rušivý prvek, který by celkový dojem kazil. Černý kožený pásek jim dodává na eleganci a dělá z nich skutečně multifunkční kousek.

Ciferník, i když je bez čísel, je krásně čitelný. A pokud byste se snad báli, že na něj přeci jen neuvidíte, můžete si jednoduše pořídit větší ze dvou variant, které firma Mondaine u tohoto modelu nabízí. Hmotnost hodinek je krásných 20g, takže je skoro neucítíte.

Kam s nimi

Hodinky můžete vzít naprosto kamkoliv. Do města, na párty za kamarády, ale i do práce. Díky svému jednoduchému designu se hodí skutečně k čemukoliv. Nechybí Vám ve sbírce také?