>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodiny které nenudí

Hodiny které nenudí
Také přemýšlíte nad tím, jak vaši domácnost ještě ozvláštnit a nad tím, jak zaplnit vaši prázdnou stěnu v kuchyni, nebo v obývacím pokoji? A co třeba si tam pověsit designové hodiny?
01.June.2020

Styl pro každého

Designové nástěnné hodiny pozvednou vaši domácnost do úplně jiných rozměrů. Obyčejné hodiny má doma každý, případně je můžete sehnat v nejbližším hobby marketu, ale proč? Neměli byste chuť překvapit vaše návštěvy něčím zcela netradičním?

Různé možnosti

Jaké zajímavé nástěnné hodiny si pověsíte na zeď vy, záleží jen na vašem vkusu. Na výběr toho je více, než si možná myslíte.

Můžete mít třeba hodiny z betonu. I když nutno podotknout, ty už s klidem zastanou i úlohu uměleckého díla. Jsou výsledkem dvouletého vývoje týmu odborníků a designérů z firmy 22 Design Studio.

Pokud chcete něco méně industriálního a více extravagantnějšího, pak by vás mohly zaujmout třeba kousky od firmy Karlsson. Tam si přijdou na své především minimalisté, jelikož u nich najdete hodiny skládající se pouze z ručiček. Jsou jasným důkazem toho, že ciferník a čísla vlastně nejsou nijak důležité.

Případně, pokud byste měli pocit, že máte málo místa v knihovně, nebo na poličce, můžete si pořídit hodiny, které vypadají jako kniha, nebo nechat stěnu rozkvést hodinami, které vypadají jako černá květina.

Pro méně náročné

Samozřejmě, pokud chcete něco méně výstředního, existuje i mnoho zajímavých nástěnných hodin, které mají skutečně jen vytříbený a zajímavý design. Takové spíše prostor jen příjemně dokreslí a nepřitáhnou na sebe tolik pozornosti.