>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

MVMT, a slunce bledne závistí

MVMT, a slunce bledne závistí
Nemusí být zrovna léto, abyste měli důvod k doplnění svého outfitu o sluneční brýle. Slunce přeci svítí po celý rok, a když se mu navíc postavíte v designových slunečních brýlích, budete to vy, kdo ozáří okolí. Tak co třeba vybrat některé ze slunečních brýlí od MVMT?
06.May.2020

MVMT, aneb Nejen o hodinkách

Značka se zrodila v americkém městě Los Angeles v roce 2013, a jak sama hlásá, díky sociálním médiím se rozšířila daleko za hranice svého původního působiště. A to i díky tomu, že se její zakladatelé rozhodli modely uvádět na trh i za pomoci crowdfundingu. 

Díky němu došlo k velkému rozšíření povědomí o značce. Protože do celého procesu mohli zasahovat i lidé, stalo se, že právě tito přívrženci určovali její budoucí vývoj. Přesně proto MVMT módnímu průmyslu přináší již od počátku nadčasové, dostupné a velmi rozmanité kousky. Mezi nimi můžeme najít hodinky, šperky, nebo brýle. 

Buďte nepřehlédnutelní

Pokud na sobě chcete mít kousek, za kterým se rozhodně bude okolí otáčet, musí to být něco výrazného. Něco, co vynikne. A přesně takové jsou sluneční brýle MVMT. Pokud ale přeci jen preferujete tradici, můžete si z široké nabídky vybrat klasické, s jednoduchými černými obroučky a tmavými skly. Tím ale vše jen začíná.  

Většina výrobků z řady MVTM je mnohem více designových. Některé modely jsou inspirované starými, hnědo-rezavými retro brýlemi. Pokud jste však ještě většími milovníky retra, také určitě oceníte Model Zodiac. Ten je totiž volně inspirován ničím méně slavnými, než lenonkami. 

Pokud vám však retro styl nic neříká, nevadí. Jiné modely už se mnohem více blíží moderním designům, a stávají se tak opravdu nadčasovými, především kvůli specifickému nepravidelnému tvaru skla a obrouček. Jiné se naopak odlišují barvou skla. Výjimkou není fialové, modré, ani růžové. 

Kdo si vybere?

Je jedno, jaký vám vyhovuje styl. Ze slunečních brýlí MVMT si vybere každý. A navíc, pokud potřebujete ke svému outfitu vybrat nějakou konkrétní barvu, aby vše dokonale ladilo, můžete si být jisti, že ji objevíte také.