>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Sladěná s Rosefield - šperky Rosefield

Sladěná s Rosefield - šperky Rosefield
Krásná, elegantní, výrazná a zároveň skvěle sladěná. Ano. Přesně taková můžete být díky šperkům Rosefield. Podtrhnout vaši jedinečnou osobnost správnou kombinací šperků nebylo nikdy jednodušší.
05.March.2020

Vyhrazeno dámám

Rosefield je značka, která se stala specialistou v oboru dámských šperků. Najít mezi nimi můžete elegantní hodinky, krásné náušnice, náramky, nebo různé přívěšky. Kousky jsou inspirované městským životem v New Yorku a Amsterodamu a jsou vytvářené tak, aby je bylo možné koupit v sadě.

Můžete si samozřejmě pořídit jen náušnice, nebo náramek. Ale když si koupíte obojí, navíc ve stejném designu, budete ještě dokonalejší. Velkou výhodou značky Rosefield je také široký výběr doplňků. Díky tomu si vyberete ideální kousek pro jakoukoliv příležitost.

V jednoduchosti je krása

Veškeré šperky jsou vyrobené ze směsi zlata, růžového zlata a stříbra. Hlavním cílem designu je nadčasovost a jednoduchost tvaru a stylu. Pokud nemáte rádi přeplácané a přezdobené šperky, věřte, že v řadách Rosefield si rozhodně vyberete.

Chcete-li vypadat uhlazeně a elegantně, můžete zvolit náušnice, náramek a přívěsek, které budou společně dokonale ladit tvarem i barvou.

Pokud však naopak chcete bourat všechny předsudky a stereotypy, které o módě panují, můžete třeba zvolit stejný tvar, ale barvu šperku různě zkombinovat. Nebo naopak nechat barvu a zvolit jiný tvar. To už je na vás.

Co vybrat?

Výběr je opravdu velký. Od jednoduchých klasických tvarů náramků i náušnic, až po extravagantnější, větší a designově výraznější kousky. Díky jednoduchosti tvarů a designu budete mít ale obecně u šperků Rosefield jistotu, že budou nadčasové ještě v několika následujících desetiletích. Výběr je proto jen na vás. Najděte svůj styl i vy.