>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Mr. Jones Watches – hodinky s příběhem

Mr. Jones Watches – hodinky s příběhem
Svět je plný hodinek. A žádné nejsou jako ty druhé. Ovšem některé jsou tak originální, že se za nimi prostě musí každý otočit. Že takové ještě neznáte? Nevadí! Dnes si jedny představíme. Přesně takové jsou totiž hodinky značky Mr. Jones Watches. Originální a neotřelé. A co víc? Lidé se s Vámi kvůli nim budou chtít bavit.
10.September.2019

Hodinky, které vyprávějí příběhy
Samotní tvůrci značky Mr. Jones Watches říkají, že rozhodně nesledují trendy. Že mají jen jeden jediný hlavní cíl. Rozesmát Vás a Vaše okolí a hlavně – vyprávět příběh. Což se jim bezpochyby daří.  Toto malé Londýnské studio se snaží do hodinkového světa přinést něco nového.
Zároveň také říkají, že dnes všichni kvůli času kontrolují mobily, kvůli čemuž už hodinky nejsou takovou nutností, jakou bývaly. A právě proto se firma Mr. Jones Watches rozhodla, že z hodinek udělá spíše designový doplněk, než funkční kousek.

Procházka kolekcemi
Když jsme mluvili o originalitě, asi Vám již je jasné, že je sbírka modelů, které firma Mr. Jones Watches vypustila na trh, velmi rozsáhlá. Což sice znamená, že je tu skutečně nepřeberný výběr, ale zároveň také budete mít jistotu, že si vyberete třeba právě Vy. A na co se můžete při výběru těšit? Tak třeba; z některých ciferníků se na Vás bude dívat lebka a jiné Vám doporučí, ať si pamatujete, že stejně jednou umřete.

Ale nebojte, rozhodně nejsou všechny takto depresivní. Ke slovu se dostanou i ryze abstraktní motivy pro romantické a umělecky založené duše. Sem tam se dokonce i stane, že se na ciferník probije tygr, nebo jiné roztomilé zviřátko. Výjimkou dokonce nejsou ani karetní motivy pro milovníky hazardu. Zkrátka tu najdete skoro vše, na co si vzpomenete.  

Vaše hodinky, Vaše já
Jak vidíte, skutečně si každý přijde na své. Značka Mr. Jones Watches rozhodně dokázala světu ukázat, že hodinky mohou být skutečně jen a jen módním doplňkem. A právě to je jejich ohromný přínos. Pořiďte si i Vy hodinky, které budou mluvit za Vás!