>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Timemate – když se nechcete stresovat

Timemate – když se nechcete stresovat
„V jednoduchosti je krása,“ řekli si tři přátelé, a tak vznikla mladá hodinářská firma Timemate. A protože se myšlenky držela, vznikla zcela originální a netradiční značka, která pro vás bude dělat přesně to, co by se od hodinek čekalo. Měřit čas.
27.August.2019

Jen čas a nic víc
Možná si říkáte, že přeci všechny hodinky měří čas. To je sice pravda, ale faktem je, že hodinky Timemate skutečně dělají jen to. Nemají navíc žádné další funkce. Neřeknou vám datum, ani vám nestopnou žádný časový úsek. Zkrátka vám řeknou pouze čas. 

A to dokonce ještě v celých hodinách, protože v rámci jednoduchosti došlo i k odstranění minutové ručičky. Ovšem nutno uznat, že tyto příkré hodinky budete milovat. A to právě díky jejich strohosti. Brzy totiž zjistíte, že nepotřebujete vědět nic víc, než jen přibližný čas. Cítíte tu svobodu?
Dokonce i celý slogan firmy „Time is mate for you“, se vám snaží naznačit, že je čas skutečně vaším přítelem a ne nepřítelem. Hodinky Timemate se zkrátka snaží o to, abyste se nestresovali každou sekundou. 


Jednoduchost a jednoduchost
A samozřejmě ani design nemůže myšlenku značky pokazit. Naopak. I vzhledově jsou hodinky velmi jednoduché. Nečekejte proto žádné extravagantní barevné kombinace. Dostanete jen klasiku. Bílý, nebo černý ciferník, hnědé, černé, modré, nebo bílé pásky (výjimkou je růžový pásek na některých modelech) a samozřejmě, nedostanete ani žádná čísla.


Můžete si být ale jisti tím, že dostanete kvalitní hodinářský kousek, který zaručeně něco vydrží. Jsou vybaveny quartzovým strojkem a všechny součástky jsou vyrobené z kvalitních materiálů. Dokonce jsou i voděodolné a navíc, mají sklíčko odolné proti poškrábání. 
Takže pokud i vy milujete jednoduchost a zároveň se nechcete stresovat, hodinky Timemate jsou pro vás ty pravé!