>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky WeWood

Hodinky WeWood
Stylové dřevěné hodinky od italské společnosti WeWood dorazily již také k nám do České republiky a dokonce k nám do našeho obchodu. V našem článku Vám o těchto nevšedních hodinkách povíme více.
12.June.2013

Společnost WEWOOD, která přichází z Mekky módy, luxusu a designu - z Itálie. K obou těmto atributům však společnost přidala ještě jeden velice důležitý a to ekologičnost. Filozofií společností je šetrný vztah k naší planetě a její přírodě, jelikož ta je jen těžko pochopitelná. Společnost se tak snaží skrze své výrobky přiblížit její krásu, jednoduchost a křehkost . Navíc společnost za každé jedny prodané hodinky vysadí jeden strom.

Jedním z hlavních symbolů přírody jsou bezesporu stromy. Společnost se proto snaží upozornit na jejich silný způsob života, jeho kořeny a větvící se korunu.

Jako hlavní a nejvýznamnější prvek hodinek této značky, je použití přírodních materiálu, které neobsahují žádné toxické a umělé látky. Jejich povrch je šetrný k Vaší pokožce tím nejvíce přírodním způsobem, kterého je možné dosáhnout. Hodinky tak mohou dýchat stejně jako Vy a i ony mají svůj věk a historii. Nad to všechno jsou hodinky vybaveny velmi kvalitním strojkem.

 

Nyní spolu můžete pokračovat v příběhu společně.