>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Jak správně vybrat dámské hodinky

Jak správně vybrat dámské hodinky
Jednou za čas přijde chvíle, kdy zjistíte, že nutně potřebujete nové hodinky. V tu chvíli přichází proces výběru. Jak ale vybírat správně? Na co se zaměřit? Nebojte se. Není to vlastně nic těžkého.
23.June.2019

Design, design, design…

Jedním z hlavních důvodů, proč se pravděpodobně budete dívat po nových hodinkách, bude prostý fakt. Máte jich málo. Najednou zjistíte, že vám k něčemu chybí. Zamyslete se proto nejprve nad tím, k čemu. Jakou má ten kousek oblečení barvu? Bude totiž ideální, když s ním sladíte i barvu pásku. 

Další důležitý parametr bude příležitost, na kterou hodinky potřebujete. Budete je nosit do divadla, nebo do společnosti? Nebo chcete hodinky, které vezmete jen tak do města, nebo za kamarády? 

Až si odpovíte na tuto zásadní otázku, budete přesně vědět, jestli budete chtít hodinky barevné, nebo klasičtější. Jestli budete chtít kožený pásek, pásek z nerezové oceli, nebo třeba z pryže. 

Stačí vám opravdu jen ukazování času?  

Od toho, jak budete hodinky využívat se samozřejmě odvíjí další parametr. Jejich funkce. Pokud je chcete mít spíše jako módní doplněk, tak funkce moc řešit nemusíte. Postačí vám, že hodinky budou ukazovat čas. A dokonce možná i to můžete úplně opomenout. Některé firmy už totiž nabízí designové hodinky úplně bez čísel. 

Naopak, pokud budete potřebovat trochu sofistikovanější stroj, budete muset sáhnout třeba po nějakém trochu vybavenějším chronometru. A pokud budete mít nároky ještě větší a budete po hodinkách chtít trekovat trasu, měřit tep, případně zasílat upozornění z vašeho telefonu, budete se muset zaměřit na nějaké chytré hodinky. 

Originalitě se meze nekladou

A nakonec je tu samozřejmě další faktor. Pokud jste ráda vidět a jste ráda středem pozornosti, můžete koukat i po kouscích, které jen tak někdo nemá. Možností jsou třeba dřevěné hodinky, jejichž koupí často přispějete i na výsadbu stromů, případně hodinky od značky Picto, které vůbec nemají na ciferníku čísla, ani ručičky, nebo od značky Qlocktwo, která naopak má čas zobrazený jen slovně. Vybírejte dobře a nechte hodinky mluvit za vaše já.