>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Hodinky BRISTON nově na 24TIME

Hodinky BRISTON nově na 24TIME
Briston – příběh splněného snu, který začal v roce 2012 psát Brice Jaunet, když po svých 15 letech působení v hodinářském průmyslu založil vlastní hodinářskou firmu. A tak vznikla francouzská značka hodinek, prostoupená ryze britským duchem.
02.April.2019

Odkaz všeho, co má rád

Brice Jaunet se rozhodl do své vlastní značky promítnou kousek svého já. Přizpůsobil design hodinek všemu, co ho v životě ovlivňovalo a ovlivňuje. 

Mezi jeho koníčky patří láska ke sportu a k cestování a mezi události, které se staly nedílnou součástí jeho života pak jeho studium v Oxfordu. A právě proto vznikly hodinky, které jsou sice sportovní, ale zároveň šik.

Co nám nabídne?

Doposud má značka Briston ve svém portfoliu šest základních designových řad. Mezi ně patří řada Clubmaster Classic, která je k dostání ve skoro padesáti různých barevných variantách, od těch klasických, až po zelené, či modré kousky. Všechny hodinky z této řady jsou vybaveny nylonovým páskem NATO. Clubmaster Classic je zkrátka plně vybavený klasický chronograf.

Další řada, Clubmaster Sport, je vybavena 42mm velkým ciferníkem, datumovkou, tachymetrem a nylonovým, či gumovým páskem. 

Řada Clubmaster Vintage naopak potěší milovníky starých časů. Je nadčasová a elegantní. K dostání jsou v ní modely jak ve variantě chronografu, nebo v pouze v klasické, bez přidaných funkcí. 

Clubmaster Chic lehce vybočují, a to především kvůli elegantnímu řešení ciferníku u některých modelů. Ciferník má navíc pouhých 36mm. V této řadě najdete převážně klasické barevné kombinace, jako černou, hnědou, béžovou, nebo šedou. Poslední řada, Clubmaster Iconic, vše ještě posouvá na vyšší level. Pyční se průhlednou zadní částí pouzdra, díky které můžete celou dokonalost provedení pozorovat na vlastní oči.

Pro každého něco

Barevných variant a kombinací a dalších designových vychytávek, které se ale i tak drží jednoduchého elegantního stylu, je ve všech řadách firmy Briston tolik, že se tu najde kousek pro každého z vás. Stačí jen propadnout jejich promyšlenému, netradičnímu designu.