>>> SLEVY AŽ 60 % NA SPOUSTU MODELŮ A ZNAČEK <<<
Kategorie produktů

Zakotvěte se značkou Paul Hewitt

Zakotvěte se značkou Paul Hewitt
Pokud máte skutečně pěkné hodinky, možná míváte pocit, že jim přeci jen ještě něco schází. Je možné, že je to třeba právě nějaký správně originální náramek, který váš outfit dotáhne k naprosté dokonalosti.
21.February.2019

Kotva je základ

Značka Paul Hewitt nachází největší inspiraci ve svém blízkém okolí, a to konkrétně na mořském pobřeží v severní části Německa. Právě díky tomu výrobky značky v sobě spojují tradice, odkazy doby minulé a to, co místní lidé milují nejvíc. Moře a vše kolem něj.

I proto hlavním poznávacím znakem všech výrobků Paul Hewitt, ať už se jedná o hodinky, náramky, nebo cokoliv jiného, je kotva. Tu najdete opravdu úplně všude.

Náramky

Náramky jsou nedílnou součástí portfolia značky. Paul Hewitt nabízí jak pánské, tak dámské varianty. Samozřejmostí je opět originální využití kotvy. Ta vám prý má zprostředkovat specifickou a jedinečnou námořní náladu.

Ať už jste vášniví cestovatelé, nebo se zkrátka jen chcete odlišit od ostatních, určitě rádi využijete pánský náramek, vyrobený z kůže a kvalitní nerezové oceli. Náramek získáte především v černé variantě, ovšem k dostání jsou i hnědé, šedé, nebo tmavě modré verze. 

Dámská varianta náramku je mnohem elegantnější a vhodná spíše do společnosti a jako doplněk na cesty za kulturou. Tradiční kotva na některých dámských modelech není ani tak výrazná. Dámské náramky vám zamotají hlavu při výběru, protože jsou nabízeny v mnoha různých designových variantách. Vyrobené především z oceli, ale nechybí ani kožené náramky v různých barevných provedeních.

Kdo je ocení? 

Náramky od značky Paul Hewitt jsou skoro nutností pro milovníky moře, romantických procházek po pobřeží a plaveb na lodích. Stejně tak by je neměl minout nikdo, kdo se chce odlišit a nosit něco, díky čemu vystoupí z davu.